Profesoară: Până aici! Nu-s asistatul social pe care îl cumpărați cu făină, ulei, mici și bere. N-am nevoie de o pomană de 2500 de lei pe an
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Rodica Nina Secelean
Rodica Nina Secelean
Profesoara Rodica Nina Secelean a transmis un mesaj de revoltă în scandalul grevei.

„Până aici, domnilor! Eu nu sunt asistatul social pe care îl cumpărați dvs cu făină, ulei, mici si bere. Eu nu am nevoie de o pomană de 2500 de lei pe an. Eu trebuie să fiu plătită la valoarea și importanța muncii mele. Eu sunt singura speranță că această nație va mai exista peste 50 de ani.


Puțin îmi pasă că trebuie să opriți creșterile de salarii la parlamentari, la primării, la funcționărimea din aparatul administrativ. Eu nici nu ar fi trebuit să intru în grevă ca să îmi cer drepturile. Trebuia să mi le dați voi înainte să deschid eu gura. Pebtru ca voi sunteți perfect conștienți că sunt prost plătită. Ce să fac eu cu 2500 de lei? Nu imi acopăr ni i măcar ceea ce am investit anul acesta in grupă. Vreți să vă fac un inventar? Nu cred!


Îmi dai o pomană pentru cărți și formare? Adică vă îmbogățiți tot voi, ocrotitorii mafiei cărților didactice și manualelor si ai ONG-urilor care oferă cursuri de 2 lei? Să vă fie rușine! Și vouă și României care vă susține!


Să-ți fie rușine Românie că îți bați joc și mă târăști în noroi pe mine, dascălul copiilor tăi, cel ce a uitat adesea de propriul copil.


Să-ți fie rușine că vezi numai când greșesc. Nu vezi niciodată sacrificiile pe care le fac pentru copiii tăi.


Să-ți fie rușine că mi-ai pus eticheta de vinovat de serviciu pentru toate rateurile pe care le dai tu.


Să-ți fie rușine că îmi compari munca cu cea a vânzătoarei sau mecanicului auto. Pentru tine, copiii tăi sunt asemeni borcanelor de muștar sau planetarelor.


Da! Eu sunt cel mai mare corupt, cel mai mare evazionist, cel mai mare.... orice este rău al României.


Nu parlamentarii care nu fac nimic pentru tine, dar iau zeci de mii de euro pe lună.


Nu medicii cărora le-ai mărit salariile la valori peste media europeană, dar nu se uită la tine dacă nu ieși cu plicul la înaintare.


Nu angajații de la stat care au afaceri de milioane de euro cu statul...


Coruptul sunt eu cel care cer 5 lei pe lună pentru xerox atunci când am dat banii pe medici și medicamente pentru că eu nu beneficiez de servicii de sănătate gratuite.


Ce zici dacă de mâine lucrez NUMAI cu ceea ce îmi dai tu Românie?


Ce zici dacă de azi înainte lucrez numai pentru cât mă plătești tu?


Până aici, Românie!


De azi înainte îți voi oferi exact cât îmi oferi tu.


Vrei mai mult? Atunci vino alături de mine. Susține-mă în demersul meu! O fac pentru tine și copiii tăi! O fac pentru mine si copiii mei!


Pentru că și eu sunt parte din România!”, a scris profesoara Rodica Nina Secelean.

Secretarul general al Guvernului, Marian Neacşu, a anunţat miercuri seara, după întâlnirea cu liderii sindicali de la sediul FSLI, că profesorii şi personalul auxiliar ar putea primi un card pentru cariera profesională, sumele propuse pentru a fi acordate fiind de 1.000 lei în iunie şi 1.500 lei în octombrie.

VEZI ȘI: Grevă. Mai mulți profesori, mobilizare împotriva Danei Budeanu. Au lansat și o petiție - https://www.dcnews.ro/greva-mai-multi-profesori-mobilizare-impotriva-danei-budeanu-au-lansat-si-o-petitie_917470.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel