Profesoară, jignită de o elevă care îi cântă o manea: Hai la cimitir să te îngrop puțin VIDEO
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Elevi in clasa
Elevi in clasa
Scene revoltătoare la Săcele, județul Brașov. O elevă se filmează în timp ce își jignește o profesoară pe versuri de manele.

Întâmplarea a avut loc la Colegiul Tehnic „Victor Jinga" din Săcele, județul Brașov. În înregistrare, postată chiar de elevă, se aude cum aceasta îi cântă o manea cu versuri jignitoare profesoarei și râde. „Hai la cimitir să te îngrop puțin (...) Să fim noi doi, să fim noi doi și o lopată dintre noi. Să te vadă toată lumea că tu ești o terminată!".

După postarea filmului pe Facebook, IPJ Brașov a deschis o anchetă pentru a afla cine este eleva și în ce împrejurări s-a produs incidentul, scrie Libertatea.

„În urma apariției în mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politiștii din cadrul I.P.J. Brasov – Poliția Municipiului Săcele, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul", a declarat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel