România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 09 sep, 08:15
Profesoara din Maramureș care și-a ucis fiul de 10 ani NU poate fi ARESTATĂ. MOTIVUL
Răsturnare de situație la trei luni de la crima din Maramureș, când o fostă profesoară și-a ucis fiul de 10 ani, sub ochii celuilalt copil. 

Fosta profesoară din Maramureș care și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului de patru ani, pe 29 mai, nu poate fi arestată preventiv. 

În urmă cu trei luni, la Bozânta Mică, comuna Recea, fosta profesoară Camelia și-a sufocat băiatul în somn și apoi a încercat să se sinucidă. Salvată de medici, femeia a ajuns la un spital de psihiatrie.

Acum a sosit și expertiza medico-legală, iar procurorul de caz a aflat că fosta profesoară nu a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

„A sosit expertiza medico-legală psihiatrică care a concluzionat că persoana nu are discernământ și nu a avut discernamant la momentul producerii faptei. S-a solicitat instanței internarea provizorie până la finalizarea urmăririi penale.

S-a admis cererea și s-a dispus internarea provizorie în vederea efectuării de tratament pentru persoana în cauză, urmând ca procurorul criminalist să analizeze dacă se mai impune sau nu o nouă expertiză medico-legală psihiatrică”, a declarat Bogdan Gabor, prim-p rocuror Adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, potrivit actualmm.ro.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro