Profesoară, ACIDĂ la adresa Ministerului Educaţiei. "Suntem deja imunizaţi în toţi anii de improvizaţie"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Rocsana Rusin, profesor de istorie la Liceul Teoretic Nichita Stănescu din București, a transmis un mesaj acid la adresa Ministerului Educaţiei, cu doar câteva zile înainte de începerea noului an şcolar. 

"Nu e chiar cu mult mai rău decât în anii fără pandemie. Mă refer la începutul anului școlar. Sau credeți că în anii trecuți erau în România școlile dotate ca pentru secolul 21? Dacă nu exista covid astfel încât sistemul să capoteze spectaculos, noi mergeam înainte fără să ne doară prea tare. Acum un an sau doi se preocupa cineva foarte tare pentru apă caldă și săpun în școli? Mbine, unii să zică merci și pentru apă rece.

Se gândea cineva că stând peste 30 de copii într-o clasă există riscul transmiterii unor viroze? Și-a stors creierul cineva de prin minister să imagineze puțin mai multă activitate online în tot procesul educațional, că tot suntem în lumea lui 2020? În afară de certificate obținute pe la cursuri care te fac profesor grozav, ce-a făcut ministerul pentru profesori ca să îi pregătească pentru o școală adaptată vremurilor de acum?

Încep să cred că suntem deja imunizați în toți anii de improvizație.", a scris Rocsana Rusin pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel