Data publicării:

Prof. univ. dr. Viorel Jinga, reales în funcția de Rector al UMF ”Carol Davila” București

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sanatate
WhatsApp
FOTO: Facebook @ UMF Carol Davila
FOTO: Facebook @ UMF Carol Davila
Prof. univ. dr. Viorel Jinga a fost reales în funcția de Rector al UMF ”Carol Davila” București. Programul managerial a fost prezentat într-o dezbatere publică vineri, 8 decembrie.

Prof. univ. dr. Viorel Jinga a fost reales în funcția de Rector al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, pentru mandatul 2024-2029, obținând 1.348 de voturi, maximum din numărul de voturi valabil exprimate, potrivit unui comunicat al UMF ”Carol Davila”.

Potrivit datelor transmise de UMF, la acest tur de scrutin s-au prezentat la vot 1.369 de alegători din numărul total al alegătorilor înscriși pe listă, respectiv 1.770.

Conform aceleiași surse, pentru cvorumul necesar validării rezultatelor (50% +1 din numărul de alegători înscriși pe listele de votare) erau necesare 886 de voturi.

De asemenea, numărul total de voturi în baza căruia se stabilește rezultatul alegerii Rectorului (50%+1 din numărul total de alegători prezenți la vot) era de 686.

Vineri, 8 decembrie, Prof. univ. dr. Viorel Jinga și-a prezentat programul managerial ”Consolidarea drumului Universității către statutul de lider regional european”, candidatura acestuia fiind singura depusă pentru poziția de Rector.

Citește și: Prof. univ. dr. Vorel Jinga va primi titlul de „Doctor Honoris Causa” de la Universitatea Ovidius din Constanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel