Data actualizării:
Data publicării:

Prof. Gustav Meiseles, mesaj înfiorător pentru Europa după masacrul făcut de Hamas în Israel: Trebuie să înțelegem o treabă care e neînțeleasă încă

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Thea Haimovitz i-a avut invitați, la DC News și DC News TV, pe doi oameni importanți din Israel - Herman Berkovits, medic și prieten al lui Benjamin Netanyah, și profesorul universitar Gustav Meiseles, unul dintre cei mai cunoscuţi orientalişti. Alături de aceștia a fost și analistul politic Bogdan Chirieac.

Thea Haimovitz este născută în România și, la un moment dat, a emigrat cu familia în Israel. În cadrul emisiunii, a vorbit despre ororile făcute de teroriștii Hamas.

„Teroriștii le-au tăiat sânii femeilor. Au jucat fotbal cu sânii femeilor. Au violat una după alta. În timp ce le violau, le împușcau în cap”, a zis Thea Haimovitz.

Bogdan Chirieac: Ce s-a urmărit cu acest comportament aberant?! 

„Există în istoria Orientului Mijlociu așa ceva?! Mă refer în istoria mai recentă. Poate în secolul XV... XVI, dar nu știu acum. Ce a făcut Hamas sunt atrocități care nu s-au mai văzut din anii negri ai n#zismului. Ce s-a urmărit cu acest comportament aberant?! Cum să decapitezi bebeluși? Ce s-a urmărit cu uciderea bebelușilor? Ce s-a vrut prin omorârea mamelor după ce au fost violate?”, a spus Bogdan Chirieac. 

3. -imagine fara descriere- (razboi_74505800.jpg)

Profesorul universitar Gustav Meiseles: Pentru ei, nu este un comportament aberant, doar pentru noi este aberant

Profesorul universitar Gustav Meiseles a comentat faptul că Bogdan Chirieac a zis că atitudinea teroriștilor este aberantă.

„A zis Bogdan Chirieac că teroriștii au avut un comportament aberant... Dar este aberant pentru noi! Trebuie să înțelegem o treabă care este neînțeleasă încă. Israelul va fi lăsat la o parte încet-încet, dar Europa vine la rând. Repet: nu este aberant decât pentru noi. Pentru teroriști, este ceva normal.

Ce nu înțelege lumea este că sunt grupuri de oameni a căror gândire este diferită de gândirea noastră, occidentală. Pe 7 octombrie, la ora prânzului, când mamele teroriștilor, așa zise mame eroine, au aflat că fiii lor au omorât zece evrei dintr-o dată, au început să împartă bomboane pe stradă. Le părea rău doar că nu erau alături de copiii lor. Aceste mame erau mândre și spuneau: „ce eroism au băieții!” Așa gândesc ei”, a zis profesorul universitar Gustav Meiseles la DC News și DC News TV care a mai zis că avem de-a face cu o ciocnire între mentalități - una medievală și una modernă.

4. -imagine fara descriere- (israel_83527200.jpg)

Profesorul a subliniat că nici măcar în Evul Mediu oamenii nu erau omorâți prin decapitare: „În Evul Mediu, nimeni nu tăia capul. Oamenii erau puși pe cruce pentru a muri în cinci, șase, șapte zile. Este un alt tip de gândire”.

Premierul israelian a afirmat, vineri, că el şi guvernul său sunt „hotărâţi să-i aducă acasă pe toţi (ostaticii)" aflaţi în mâinile Hamas, după eliberarea vineri a 13 israelieni în cadrul unui acord cu mişcarea islamistă palestiniană, relatează AFP.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

 

VEZI ȘI: Detalii crunte privind ce au făcut teroriștii în Israel. E de necrezut. Thea Haimovitz a răbufnit: S-a zis o minciună mare și gogonată / video - https://www.dcnews.ro/detalii-crunte-privind-ce-au-facut-teroristii-in-israel-e-de-necrezut-thea-haimovitz-a-rabufnit-s-a-zis-o-minciuna-mare-si-gogonata-video_939349.html

 

VEZI ȘI: Dr. Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu: A fost groaznic pentru mine să aflu așa ceva. Nu îmi voi reveni niciodată - https://www.dcnews.ro/dr-herman-berkovits-medicul-lui-benjamin-netanyahu-a-fost-groaznic-pentru-mine-sa-aflu-asa-ceva-nu-imi-voi-reveni-niciodata_939367.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel