Prof dr Olga Simionescu: Bolile venerice, din nou în prim-plan. Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Prof dr Olga Simionescu. Foto: DC News
Prof dr Olga Simionescu. Foto: DC News
Prof dr Olga Simionescu, cunoscut dermatolog, vine la Academia de Sănătate, astăzi de la ora 11.00, pentru a explica de ce bolile venerice, afecțiuni vechi de când lumea, au revenit fulminant în prim-plan.

Prof dr Olga Simionescu, cunoscut medic primar dermatolog, este cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București și șeful Clinicii de Dermatologie de la Spitalul Clinic Colentina, unitate medicală de elită din Capitală.

„Din vastul domeniu de care se ocupă doamna profesor, am ales să discutăm de această dată de bolile venerice, un subiect vechi de când lumea, dar mai actual decât oricând, mai ales prin frecvență, prin incidența acestor afecțiuni, prin faptul că la unele dintre ele, deși există soluție, totuși atrag după sine infirmități importante" a dezvăluit, în EXCLUSIVITATE, academician dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate.

Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, simultan, de DC News și DC Medical, iar în reluare va putea fi urmărită seara, de la ora 20.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel