Prof dr Nicolae Suciu: noutăți în obstetrică-ginecologie, la Academia de Sănătate
Autor: Dana Lascu | Publicat pe: 25 noi 2019 / 00:59
Prof dr Nicolae Suciu. Foto: DC Medical
Prof Dr Nicolae Suciu, directorul Institutului Național de Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu, vine la Academia de Sănătate pentru a vorbi despre evoluția tratamentelor în obstetrică-ginecologie. Emisiunea va fi transmisă luni, 25 noiembrie, simultan de DC News și DC Medical.

Prof dr Nicolae Suciu este cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, medic primar obstetrică-ginecologie și, din 2010 încoace, este manager general al Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu" din Capitală.

Acest Institut Național este format, de fapt, din mai multe unități medicale din Capitală: Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului - Departamentul Pediatrie din Bulevardul Lacul Tei; Departamentul Obstetrică-Ginecologie – Maternitatea-Spital Polizu; Centrul de medicină materno-fetală de excelență (din incinta Maternității Polizu); Centrul pentru Profilaxia și Diagnosticul Afecțiunilor Genito-Mamare (tot la Polizu) și Centrul de Sănătate Mintală de pe Calea Griviței.

Fiecare dintre acestea derulează programe pe specializările sale, iar invitatul academicianului dr Irinel Popescu, realizatorul Academiei de Sănătate, va vorbi despre fiecare în parte, punând accent, pe parcursul a două emisiuni, pe fiecare patologie importantă separat și pe progresele care s-au făcut în România în diagnosticarea și tratarea acestora.

Prima parte a emisiunii va fi transmisă luni, 25 noiembrie, de la ora 11.00, simultan pe canalele de Youtube și Paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro