Prof dr. Ileana Constantinescu, la Academia de Sănătate: Testarea în pandemia de Covid-19
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 18 iun 2020 / 09:13
WhatsApp
Prof dr, Ileana Constantinescu, medic primar virusologie – imunologie, vine joi la Academia de Sănătate de la ora 18.00, pentru a discuta despre testarea pentru infectarea cu noul coronavirus și COVID-19. 

Prof Dr Ileana Constantinescu este medic primar virusologie – imunologie, medic șef Laborator, șeful Centrului de Imunogenetica și Virusologie Institutul Clinic Fundeni și coordonator Program Transplant.

Profesor universitar la Disciplina Imunologie și Imunologia Transplantului, la UMF Carol Davila, din București, medicul este și Directorul Departamentului de Granturi și Cercetare, de la aceeași universitate.

Profesorul răspunde, conform site-ului Institutului Clinic Fundeni, de corectitudinea metodologiei de lucru, corectitudinea rezultatelor și integrarea acestora în contextul clinic.

De asemenea, răspunde de managerierea listelor de așteptare pentru toate tipurile de transplant performate în Institutul Clinic Fundeni, de evaluarea virusologică și din punct de vedere al histocompatibilității pentru donatorii aflați în moarte cerebrală și/sau vii.

G Ad:

Nu în ultimul rând, coordonează activitatea de învățământ în Imunologia Transplantului, Virusologie, Imunologie Fundamentală, Genetică și Biologie Moleculară.

Emisiunea care va aborda subiectul testării pentru infectarea cu noul coronavirus și pandemia de COVID-19, va fi transmisă astăzi, de la ora 18.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. De asemenea, emisiunea va fi retransmisă luni, 22 iunie 2020, de la ora 11.00.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro