Data actualizării:
Data publicării:

Prof. dr. Cătălina Poiană, astrogramă. Omul care promite să facă și face ceea ce promite

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Crișan Andreescu - DCNews
Foto Crișan Andreescu - DCNews
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al prof.dr. Catalina Poiană. 

Prof. dr. Cătălina Poiană, Președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București, s-a născut pe 9 octombrie 1959. Observăm din start că este născută în zodia Balanță. Zodia arată scheletul astrologic, personalitatea și energia conștientă. Ca orice nativ a acestui semn, avem de-a face cu o persoană dornică de echilibru, armonie, negociere, cu simț artistic, cu adevărate calități de diplomat. 

Luna, astrul care arată spectrul emoțional, se afla în Capricorn în momentul nașterii. Această poziție i-a oferit încă din prima parte a vieții o maturizare timpurie, evenimente care au obligat-o să își controleze emoțiile și să învețe să se descurce de una singură. Cu Luna în Capricorn, deprinzi repede simțul organizatoric, capacitatea de a conduce, preluarea responsabilități sau puterea de a lua decizii dure. 

Între Soare și Luna este o oarecare tensiune. Soarele din Balanță vrea socializare și ambalarea într-un mod estetic a tot, iar Luna din Capricorn vrea prea multă seriozitate, pragmatism, acceptarea realității, oricât de dură ar fi. 

Mercur, planeta comunicării, se afla în Scorpion, într-o conjuncție cu Neptun. Ceea ce înseamnă că nativa are o minte foarte ascuțită, pricepută la cercetare, dornică de a descoperi ceea ce nu se percepe cu ochiul liber. Ca să nu mai spunem de abilitatea de a vedea dincolo de cuvinte. 

Venus se afla în Fecioară și în conjuncție strânsă cu Pluto. Un aspect perfect pentru cineva care lucrează în domeniul sănătății. Are o obsesie pentru detalii, perfecțiune și vindecare. Dar și pentru disciplină și ordine. 

Marte, planeta acțiunii și a forței, se afla în Balanță. Cătălina Poiană este precum un avocat care încearcă să împace, de fiecare dată, ambele părți. 

Cel mai important aspect al astrogramei este Nodul Sud în Berbec. Lecția pe care a trebuit să o învețe este asumarea independenței și crearea unei identități de sine. 

 

Prof.dr. Cătălina Poiană – omul care promite să facă și face ceea ce promite! „Cuvintele care mă definesc și după care mă ghidez sunt: organizare, respect și eficiență”

„Am absolvit Liceul Matematică-Fizică „Mihai Viteazul”, Ploiești, ca șefă de promoție, apoi am ales Facultatea de Medicină, din pasiune pentru această profesie și implicit din dorința de a-i vindeca pe cei de lângă mine.

Deși în anumite momente mi-a fost greu – tatăl meu fiind deținut politic în perioada comunistă – tot timpul am fost o luptătoare, iar progresul și evoluția profesională au fost clădite pe foarte multă muncă – toate etapele profesionale, ca medic și cadru didactic, le-am promovat prin concurs, în timp ce în funcțiile de conducere ocupate de-a lungul anilor am fost aleasă, prin vot”, spunea Prof.dr. Cătălina Poiană.

 

„Sunt Cătălina Poiană: medic, cadru didactic, un om responsabil, care pune pasiune în tot ceea ce face. Sunt convinsă că cel mai important lucru în viață este să fii tu însuți, să-ți asumi responsabilități și să faci cât mai bine ceea ce faci! Și să te poți privi în oglindă, fără să-ți fie greu să te privești în ochi!”, mai spunea Prof.dr. Cătălina Poiană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel