România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 11 noi 2019 / 14:53
Producţia 'Copilul problemă' - proiectată în deschiderea Zilelor Filmului German

Producţia "Copilul problemă'' va fi proiectată în deschiderea Zilelor Filmului German, ce se desfăşoară între 21 şi 27 noiembrie, la Cinema "Elvira Popescu" din Capitală.

"Copilul problemă/ Systemsprenger" spune povestea lui Bernadette sau Beni, cum doreşte să i se spună, - o fată delicată, dar plină de energie. Fetiţa de nouă ani reuşeşte să scape rapid din orice loc în care sistemul o plasează, pentru că vrea să se întoarcă la mama ei, informează un comunicat al organizatorilor - Institutul Goethe, transmis AGERPRES.

"Copilul problemă" a primit premiul "Alfred Bauer" la Festivalul de la Berlin, anul acesta, şi este propunerea Germaniei la Premiile Oscar.

Curatorul ediţiei de anul acesta a Zilelor Filmului German este Andrei Şendrea. "Avem o ediţie eclectică, dar nu una în care am căutat să satisfac toate gusturile, cât mai degrabă una în care am încercat să mă apropii de un spectator ideal", afirmă el, citat în comunicat.

Din programul festivalului mai fac parte filme precum "Cel mai frumos cuplu/ Das schonste Paar", de Sven Taddicken, "Family Romance, LLC", cel mai recent film al lui Werner Herzog, "Amurgul peste Mulholland Drive/ Sunset Over Mulholland Drive", de Uli Gaulke, şi "Când înoţi / Schwimmen", de Luzie Loose.

Întregul program al Zilelor Filmului German este disponibil pe eventbook.ro. AGERPRES

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro