De ce a fost procurorul militar Pîrlog în Piața Victoriei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Bogdan Pîrlog
Bogdan Pîrlog
Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a explicat prezența procurorului militar Pîrlog Bogdan lângă centrul de comandă, în timpul protestului din 10 august. Imaginile au apărut în presă, după ce televiziunea Digi24 le-a dat publicității.

"Am fost acolo pe toată desfăşurarea misiunii, în Piaţa Victoriei. Da, a fost prezent, a stat de vorbă cu echipa, dar asta nu înseamnă că avea atribuţii sau că făcea parte din acel punct de comandă.

Nu avea atribuţii decizionale cu privire la activităţile instituţiei. A discutat cu comandantul acţiunii, cu reprezentanţii celorlalte autorităţi şi inclusiv cu o parte din comandanţii elementelor de dispozitiv.

Participarea dânsului a avut loc de la ora 17:04, în zona dispozitivelor, alături de reprezentanţii Jandarmeriei, Poliţiei. Eu nu am fost în prezenţa domnului procuror (...) Intervalul în care domnul Pîrlog s-a aflat în piaţă a fost 17:00 - 04:00, până în momentul în care toată activitatea noastră acolo s-a încheiat", a declarat Georgian Enache, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel