Procurorul general Gabriela Scutea, întâlnire cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA. Discuţii despre combaterea corupţiei şi statul de drept
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Procurorul general Gabriela Scutea, întâlnire la Chișinău cu şefa Anticorupţie din Republica Moldova organizate
Procurorul general Gabriela Scutea, întâlnire la Chișinău cu şefa Anticorupţie din Republica Moldova organizate
Procurorul general Gabriela Scutea a avut miercuri o întrevedere cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, David Muniz, printre temele discutate fiind combaterea corupţiei şi a criminalităţii organizate, măsuri privind infracţionalitatea de mediu, statul de drept. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, cei doi oficiali au mai discutat despre asistenţa tehnică oferită de Departamentul de Justiţie şi echipa din cadrul Ambasadei SUA în ceea ce priveşte formarea specializată în unele domenii prioritare pentru procurorii români.

'Cu prilejul întrevederii, a fost reafirmat interesul ambelor părţi pentru continuarea cooperării în domeniile menţionate, procurorul general al PICCJ exprimând aprecierea pentru colaborarea derulată în cursul anului 2020', transmite Parchetul General. David Muniz a fost însoţit de Jessica Kim, magistrat rezident pentru România şi Bulgaria pe tema anticorupţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel