Procurorii CSM, întâlnire Tudorel Toader. Ce au discutat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Membrii Secţiei de procurori din CSM au venit la Ministerul de Justiţie pentru o discuție de ultimă oră cu Tudorel Toader, anunță Antena 3. Ce au discutat.

În acest context, Tudorel Toader a anunţat astăzi că va susţine o conferinţă de presă la Palatul Victoria, după şedinţă de Guvern care este programată la ora 13.

Aceştia au cerut întâlnirea pentru a discuta despre anumite nemulțumiri legate de OUG, pe care Tudorel Toader a anunţat că o va da.

Ce au discutat procurorii și Tudorel Toader

"Ne-am exprimat punctul de vedere în privinţa celor două ordonanţe, chestiuni tehnice pe care noi le-am expus. A fost o discuţie tehnică. Nu pot să spun că am plecat cu promisiuni, nu acesta era obiectul discuţiei. Noi ne-am expus punctul de vedere. Am luat act de text şi ne-am exprimat îngrijorările. Articolul în discuţie vizează atribuţiile Secţiei şi noi am discutat despre atribuţiile Secţiei, ale plenului, despre principiul separării carierelor care a stat la baza modificării Legilor Justiţiei", a declarat unul dintre membrii CSM, după întâlnirea cu ministrul Justiţiei.

Vezi și: Kovesi, candidatură. Membru CSM: Secția de procurori nu este implicată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel