Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Mesajul artistei pentru fostul soț
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Foto: Instagram Andreea Bălan
Foto: Instagram Andreea Bălan
Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final, după doi ani de când s-au despărțit.

După doi ani de la despărțire, Andreea Bălan și George Burcea sunt oficial două persoane singure și din punct de vedere legal. Cântăreața a anunțat că procesul de divorț s-a terminat între ea și fostul ei soț, conform Spynews.

La începutul lui 2020, Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că se despart, după 5 ani de relație și 5 luni de căsnicie. Cei doi au decis să pună punct, deși aveau două fetițe, și să meargă pe drumuri separate în viață.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat oficial. Procesul de divorț s-a terminat

Actorul nu a mai locuit în casa vedetei, iar ulterior acesta și-a refăcut viața cu Viviana Sposub, procesul de divorț fiind deja înaintat la puțin timp după ce cântăreața și George Burcea au anunțat despărțire.

Acum, după doi ani distanță, Andreea Bălan și George Burcea sunt oficial divorțați, iar cântăreața a făcut publică informația în podcastul lui Damian Drăghici. Vedeta a mărturisit că sunt separați și fiecare merge pe un drum diferit în viață, însă trebuie să aibă grijă de cele două fete împreună, fiecare cum poate.

”S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus cântăreața pe YouTube.

Andreea Bălan locuiește cu mama și fetițele ei

După ce actorul a plecat din casă, Andreea Bălan s-a mutat cu mama sa, bunica copiilor lucuind acum în permanență în vila sa din Voluntari. Cântăreața are tot timpul parte de sprijinul mamei sale și e recunoscătoare pentru tot ceea ce face pentru ea și pentru micuțele sale.

În ultima perioadă, Andreea Bălan călătorește tot mai des, iar în vacanțele în care merge cu fetițe sale, bunica nu lipsește, astfel că e o mare bucurie pentru cântăreață că își poate plimba mama prin toată lumea, dar și că o poate ajuta cu cele mici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel