Proces Neymar - Acuzatoarea, lovitură din partea avocatului
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Neymar jr. foto: @neymarjr - FB
Neymar jr. foto: @neymarjr - FB
Fotbal: Afacerea Neymar - Acuzatoarea a fost părăsită şi de al treilea avocat

Najila Trinidade Mendes de Souza, tânăra femeie care îl acuză de viol pe fotbalistul brazilian Neymar a fost părăsită şi de cel de-al treilea avocat pe care l-a angajat, după ce l-a acuzat de furtul unei tablete conţinea imagini esenţiale pentru elucidarea acestui caz. Avocatul Danilo Garcia de Andrade a anunţat marţi că renunţă la colaborarea cu clienta sa, care a depus plângere pe 31 mai împotriva starului lui Paris Saint-Germain.

'Trebuie să mă retrag din procedură. O clientă nu trebuie să aibă îndoieli în privinţa avocatului său, cu atât mai puţin când este vorba de un avocat care a dus-o în braţe la ieşirea din comisariat', a declara avocatul. Najila Trinidade i-a reproşat lui Danilo Garcia că a participat la furtul tabletei care se afla în apartamentul acesteia şi care conţinea, conform reclamantei, partea a doua a înregistrării întâlnirii dintre ea şi Neymar, care a avut loc a doua zi după presupusul viol şi a cărei primă parte circulă deja pe reţelele de socializare.

Această înregistrare ar conţine, potrivit femeii, dovezi incontestabile ale vinovăţiei fotbalistului. Atacantul echipei Paris Saint-Germain a fost acuzat că a violat-o pe Najila Trinidade într-un hotel din Paris, la jumătatea lunii mai, iar denunţătoarea a depus o plângere în acest sens la un comisariat din Santo Amaro, în apropiere de Sau Paulo.

Problemele se ţin lanţ de Neymar în ultima perioadă, starul brazilian accidentându-se la glezna dreaptă în cursul unui meci amical al selecţionatei Braziliei şi nu va putea participa la Copa America, turneu găzduit de ţara sa între 14 iunie şi 7 iulie.

Citește și: Neymar a ajuns la poliție în ancheta privind acuzațiile de viol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel