Data publicării:

Probleme pentru o concurentă la Vocea României. Theo Rose: Îmi venea să urc pe scenă să te rog să taci

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video Vocea României, Pro TV
Captură video Vocea României, Pro TV
Maria Ojică, 23 de ani, și Silvia Vișinescu, 17 ani, au avut o prestație foarte bună la Vocea României, de la PRO TV, în ciuda faptului că Maria a avut o problemă cu vocea. 

Cele două tinere, care fac parte din echipa Horia Brenciu - Theo Rose, au interpretat piesa “Stop”. 

La începutul emisiunii, Maria a menționat faptul că în ultima perioadă are probleme cu vocea, fapt care s-a văzut în timpul interpretării, atunci când a avut o cădere. Cu toate acestea, jurații i-au oferit cuvinte de încurajare. 

„Evident că, Maria, ai avut niște probleme de voce. Sunt foarte atins și mă doare foarte mult când cineva are probleme cu vocea pentru că eu știu ce înseamnă asta. Nimic nu e mai important ca sănătatea, niciun concurs și niciun cântec și nimic. Noi trebuie să avem vocea asta pe termen lung. Nicio piesă nu merită sacrificiul suprem, ăla în care nota cea mai de sus poate să-mi provoace o hemoragie. Se pot întâmpla multe. Dar este extraordinar că în ciuda acestor probleme, amândouă ați dus chestia asta bine până la capăt, lucru pentru care vă felicit.

Câteodată e bine să ne gândim că o răgușeală poate să fie sexy, dar important este să fie sănătoasă. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

„Eu rămân  în continuare fana vocilor voastre, mai ales a ta, Maria. Voi sunteți excepționale, sunteți niște voci excepționale și vă doresc tot binele.”, a  spus Irina Rimes.

„Când a început Maria, primele note au fost perfecte. Când a venit nota aia care nu ți-a ieșit, m-am uitat la tine și am văzut că te-ai panicat că nu ți-a ieșit. Aplauze pentru tine că ai putut să duci până la capăt pentru că lucrurile astea se pot întâmplă peste noapte.", a spus Smiley. 

Decizia juraților

„Fetelor vrem să vă mulțumim că în condițiile care au fost ați făcut tot posibilul să apăreți și să cântați, să duceți piesa asta atât de grea până la capăt. Ești o voce extraordinar de mare și îmi pare atât de rău că a fost o problemă în seara asta. Tare rău îmi pare...

Mi s-a strâns stomacul în momentul în care nu ai ajuns la nota aia pentru că mi-am dat seama că o să te panichezi. Îmi venea să urc pe scenă să te rog să taci, dar mi-am dat seama că nu am cum să fac chestia asta și trebuie să te las și să te observ ducând lupta asta asa cum poți tu, până la capăt. Și ai făcut-o! Bravo ție Maria!", a spus Theo Rose. 

„Într-adevăr vocea este un lucru foarte prețios pentru că este principala noastră armă. A vorbi nu înseamnă același lucru cu a cânta. A vorbi distruge vocea. Maria este o fire extraordinar de dezinvoltă și poate chiar talentul ei senzațional de a vorbi, poate că a lucrat împotriva ei. În momentul de față, suntem puși într-o situație în care două persoane, Silvia și Maria, s-au urcat într-o barcă, barca a început să ia apă. Au tras cum au putut și totuși au scos barca la mal. Mi se pare un lucru formidabil. Ați făcut ca decizia noastră să fie de trei ori mai grea.”, a spus Horia Brenciu la Vocea României, de la PRO TV. 

Horia Brenciu și Theo Rose au decis să meargă mai departe cu Silvia Vișinescu, iar Maria Ojică a părăsit competiția.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel