Data actualizării:
Data publicării:

Probleme la locul de muncă pentru o zodie. Daniela Simulescu: Unii simțiți că nu mai e locul vostru acolo / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Saturn își oprește retrogradarea în casa a X-a. Se pot lua decizii la locul de muncă, unele vă convin, altele nu vă convin. Apare nevoia de a vă lua pe voi mai în serios și unii dintre voi vor descoperi că nu mai e locul lor acolo și că nu mai cresc deloc, adică sunt responsabili, își fac treaba bine, reușesc, primesc recunoaștere, dar nu mai au unde să crească.

Pentru alții, Saturn vă aduce lecții, vă aduce cumpene în tot ce înseamnă relații cu autoritățile începând de la părinți, șefi sau profesori. Vă simțiți ca și cum mergeți, dar nu înaintați.

Mercur, guvernatorul vostru, face opoziția cu Uranus. Să nu vă așteptați la a vă face un plan și la a vă ține de el. Cu siguranță, oprirea lui Saturn în casa a X-a blochează și el niște aspecte.

Săptămâna aceasta vă recomand să aveți răbdare, să vă vedeți de treabă, să munciți și să așteptați cealaltă săptămână”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel