Probleme în cuplul Meghan și Harry: Zvonuri despre divorțul acestora. Regele Charles al III-lea ar fi pregătit deja un acord de divorț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto Youtube ROYAL FAMILY
Sursa Foto Youtube ROYAL FAMILY
O persoană din interiorul Casei Regale susține că regele Carol al III-lea i-ar putea oferi în curând lui Meghan Markle un acord de divorț în valoare de 50 de milioane de dolari. Potrivit sursei acesta ar fi ”dispus să facă orice pentru a-și salva” fiul.  

Regele Charles al III-lea i-ar putea oferi în curând lui Meghan Markle un acord de divorț în valoare de 50 de milioane de dolari, în încercarea de a-l recupera pe fiul său, Prințul Harry, scrie Sky News.

Bomba vine după ce Harry a lansat o serie de atacuri asupra Familiei Regale în cele mai recente memorii Spare, care, în cele din urmă, au fracturat monarhia.

Potrivit unei persoane din interiorul Casei Regale citat în revista Globe, Charles o învinovățește pe Meghan pentru că a inițiat acuzațiile dăunătoare ale lui Harry împotriva Familiei Regale britanice. 

Se pare că Charles este ”dispus să facă orice” pentru a-l salva pe Ducele de Sussex din ”a-și distruge viața”, în timp ce memoriile lui Harry trimit unde de șoc în întreaga lume. 

2. -imagine fara descriere- (meghan-1_86993400.jpg)

Sursa Foto: YouTube ROYAL FAMILY

Potrivit Sky News, aceeași persoană din interiorul Casei Regale a mai declarat că Charles este ”dispus să-l ierte” pe Harry pentru ”daunele îngrozitoare pe care le-a provocat familiei regale în ultimii trei ani”. Monarhul crede că Harry este atât de ”încântat de Meghan încât nu vede că se îndreaptă spre dezastru și trebuie să iasă acum”.  El crede, de asemenea, că suma de bani ”o va atrage pe Meghan pentru că este lacomă”. 

Se spune că acordul generos pe care Charles i-l va face lui Meghan va include întreținerea copiilor pentru cei doi copii ai lui Harry și Meghan, Archie și Lilibet, în timp ce fostei actrițe i se va permite să-și păstreze titlul de ducesă. 

Planul controversat vine după ce Harry a dezvăluit o serie de afirmații grave în memoriile sale despre Familia Regală, inclusiv modul în care tatăl său i-a spus cândva că nu are ”destui bani” pentru a o susține financiar pe Meghan. ”Tata nu ne-a susținut financiar pe Willy și pe mine, și pe familiile noastre. Asta a fost toată afacerea”, a scris Harry în carte. 

Acordul prenupțial semnat de Meghan Markle

Se zvonește că Lady Markle a semnat un acord prenupțial, dorit de Harry după experiența părinților săi, Charles și Diana, care stabilește cum să procedeze în cazul unui divorț. 

Desigur, Prințul ar dori ca despărțirea să fie oficializată în Marea Britanie. În acest caz, custodia copiilor ar fi în sarcina lui exclusivă, ca ”proprietate” a Monarhiei, scrie publicația Di Lei.

În trecut, au circulat zvonuri că Harry și Meghan erau gata să se despartă. Cuplul fusese surprins certându-se într-un restaurant în timpul unei cine cu prietenii, situația era atât de tensionată încât Harry și-a lăsat soția singură la masă și a părăsit restaurantul.

Acum, revista germană Frau Aktuell relatează știrea potrivit căreia ducii de Sussex au fost protagoniștii unei discuții atât de aprinse, încât a necesitat intervenția poliției. Nu există însă fotografii care să ateste faptele, dar rămâne indiscreția că Meghan ar vrea să divorțeze și că planul secret pentru divorț este deja gata.

Harry și legătura cu fosta iubită, Chelsy Davy

Situația cuplului a fost exacerbată de marea atenție acordată lui Harry pentru autobiografia sa, Spare, unde pictează o imagine nemiloasă a Familiei Regale, necruțând-o nici măcar pe Diana, acuzată că a fost mamă uneori absentă.

2. Sursa Foto... (chelsy-davy_25275600.jpg)

Descriere foto: Fosta iubită a lui Harry, Chelsy Davy. Sursa Foto: You Tube The List

Singura care a fost cruțată de furia lui Harry este fosta lui iubită, Chelsy Davy cu care este încă în relații excelente. Era diferită de celelalte fete cu care se întâlnea, pentru că nu era interesată de tron.

Când erau împreună, ea era chiar ”plictisită” de titlul nobiliar al lui Harry și nu știa nimic despre Familia Regală. Prietenilor, Prințul le-a mărturisit că Chelsy a fost ”cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată”. Un compliment care, se pare că nu a încântat-o prea mult pe Markle, potrivit publicației Di Lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel