Probleme grave la Dinamo. Medicul care voia să vină gratis, ULUIT. "N-au un gel de 9 lei..."
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Adrian Motoacă, fostul medic al lui Dinamo, plecat în urmă cu câteva luni, după un conflict cu Dusan Uhrin, s-a oferit să ajute clubul gratis, cel puțin pentru următoarele două meciuri, însă a refuzat când a văzut condițiile de la Săftica.

"Acum plec din baza Săftica, am fost la antrenament, e o imagine dezolantă și atât pot să spun. Nu mai trec nici pe la birouri, rămăsese pentru un acord de măcar o săptămână, dar nu cred că mai putem vorbi despre o colaborare.  Eu cred că vorbesc o spaniolă destul de fluidă ca să mă poată înțelege și spaniolii, dar să n-ai seringi, să n-ai fașă, să n-ai un gel de 9 lei... nu, e o imagine dezolantă de club de Liga 4!

Îmi cer scuze, poate suporterii și-au pus speranțe că sunt o soluție viabilă, dar nu. Îmi pare rău că nu am făcut o fotografie la geanta de la antrenament - jumătate de apă oxigenată. Au vrut jucătorii să le fac tape-uri la gleznă, dar nu exista fașă de hârtie! Existau două-trei role de leucoplast... ca să poți face un tape îți trebuie la fiecare jucător cel puțin o fașă și un leucoplast.

Era vorbă de o formă contractuală de un leu. Alături de mine, că doar am terminat antrenamentul, a fost rechemat la rugămintea mea kinetoterapeutul Cătălin Andrei și meseurul Dani Covaciu, unul dintre cei care își înaintaseră demisia. Credeți-mă că nu se poate, nu există o geantă validă pentru a desfășura o competiție sportivă. Când zic că nu e validă, înseamnă că n-are rivanol în ea. Vorbim despre jumătate de apă oxigenată.

Cu părere de rău, m-aș compromite din punct de vedere medical. Aș fi doar eu fizic, cu o parafă și o geantă cu niște resturi, fără instrumente medicale care să deservească unor competiții sportive. Aș putea aduce eu de la Slobozia, dar nu vreau să mă complac în situația asta. E dezolant că s-a ajuns aici.

Nu există o fașă de hârtie pentru un tape de gleznă. Vorbim de lucruri banale. Nu pot să mă compromit medical, timpul e scurt. Cei 4 spanioli care erau înăuntru au înțeles ce am zis, au avut un gest de a se căuta prin buzunare, m-au întrebat cât costă, dar nu putem face lucrurile pe brânci", a spus Adrian Motoacă, pentru digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel