Probleme FINANCIARE pentru o ZODIE. Astrologul Daniela Simulescu EXPLICĂ ce aveți de făcut
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 07 feb, 12:57
Probleme cu banii pentru o zodie. Sursa: Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit despre cum trebuie să gestioneze banii o anumită zodie.

Astrologul DC News Daniel Simulescu a vorbit despre modul în care zodia Berbec ar trebui să își administreze resursele în următoarea săptămână:

„Ar trebui să stai cu tine săptămâna aceasta și să te gândești la situația financiară, dacă ești unde vrei, sau dacă ai început să faci ceva pentru ceea ce îți dorești. E o săptămână a dorințelor, a următorilor pași. Ai nevoie de o siguranță, de un confort, de o stabilitate financiară, sau de bani în plus. Ei nu trebuie să vină neapărat prin salariu, pot veni și prin alte metode. Pot fi și alte resurse. E o săptămână de făcut planuri, idei, strategii, ce să faci să câștigi mai mulți bani, ce să faci să economisești mai mulți bani, pentru că Marte e acolo și o să vă facă să vă doriți tot felul de produse pe care altă dată nu ați fi dat atât de mult.

Berbecii, în următorii ani, pot găsi tot felul de pasiuni din care să producă. Folosiți această săptămână să vă gândiți foarte serios la sectorul financiar. Berbecii ori cheltuiesc tot, ori dârdâie până la următorul salariu. E foarte important să vă canalizați atenția către sectorul financiar, și la banii pe care îi aveți, și la cei pe care îi doriți, dar și la modul în care economisiți“, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro