Problema MAJORĂ a românilor. Hideg (ARGUMENT), explicații
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 20 noi 2020, 14:18
WhatsApp
Pandemie în România
Pandemie în România
Jurnalistul Val Vâlcu, analistul politic Bogdan Chirieac și sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, institut al DCMedia Group, prezintă rezultatele ultimului sondaj ARGUMENT. 

Sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, institut al DCMedia Group, a dezvăluit, pe baza rezultatelor ultimului sondaj ARGUMENT, care este problema majoră a românilor. 

„Având în vedere că agenda publică națională este guvernată de gestionarea deficitară a pandemiei, economia deficitară și sistemul medical, cred că putem spune că cea mai mare problemă a României este pandemia de coronavirus. 

Modul în care este gestionată, aici ne referim la prima și cea de-a treia problemă identificate de români și efectele pe care le generează, ceea ce se reflectă în a doua opțiune specifică și anume economia deficitară. 

Cea mai mare problemă a țării în acest moment este considerată a fi pandemia. Dar la nivel local, oamenii se gândesc la ceea ce îi influențează în mod direct: infrastructura rutieră, sistemul de canalizare, lipsa locurilor de muncă ș.a.m.d”, a spus sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, institut al DCMedia Group. 

VEZI ȘI: SONDAJ ARGUMENT. Agenda publică a românilor. Semnal către clasa politică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?