Probele ce nu au fost luate în calcul de judecători în cazul Padina: Interlopii din clanul Fabian aveau pistol modificat și gloanţe de calibru 9 milimetri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay
Fiii vrăjitoarei Sidonia erau înarmaţi cu un pistol cu muniție modificată în noaptea când l-au ucis pe Sorin Anghel, potrivit noilor detalii legate de cazul Padina.

Interlopii din clanul Fabian, mai exact fiii vrăjitoarei Sidonia, erau înarmaţi cu un pistol în timpul nopții crimei de la Padina. Echipele de investigații au descoperit în automobilul cu care infractorii au fugit de la locul faptei un pistol modificat, transformat într-o armă puternică cu şase gloanţe de calibru 9 milimetri. 

În înregistrările video se poate observa cum Luis Marin, cunoscut sub pseudonimul Luis Fabian,având un cuțit în mână intră pe ușa din spate a restaurantului. Atacul începe la ora 12:17 noaptea.

"(...) cei trei inculpați, doi dintre ei înarmaţi cu cuţite, neurmăriți de nicio persoană şi nici de victimă, au revenit în pub pe intrarea laterală, pentru a ajunge mai uşor la victimă, care anterior fusese protejată de celelalte persoane care au intervenit în aplanarea conflictului,în interior victima fiind înjunghiată în spate cu două lovituri de cuţit de către inculpați şi agresată cu pumni, picioare şi alte obiecte, reușind într-un final să se refugieze în bar, după tejghea", se regăsește în decizia de arestare. 

Eliberați din detenție după doar 3 luni

Incidentul din bar a durat patru minute. Personajele principale sunt cei trei membri ai clanului Fabian, precum și victima lor, acum decedată. Sorin Anghel, înjunghiat în spate în restaurant, a fost scos de soția sa în curtea hotelului, unde a fost așezat pe o masă. Era inert și lipsit de apărare.

"Au venit după el afară şi tot îi dădeau. Tot ca să nu poată să scape. Toți trei aveau cuțite. Chiar le-am văzut. Erau cuțite mari şi sigur le aveau la ei", spune Elena Anghel, soţia lui Sorin Anghel.

Prietenii lui au încercat să intervină, dar au fost opriţi.

Cei trei surprinși pe camerele de supraveghere în timp ce comiteau o atrocitate într-un restaurant de lux din Padina au fost eliberați din detenție, după 3 luni, de judecătorii Lavinia Nuşa Apostu şi Constantin Niţă de la Curtea de Apel Ploieşti deoarece au familii, nu au un istoric judiciar și primesc sprijin din partea membrilor familiei.

Procurorii au spus că există riscul care interlopii să ameninţe martorii din dosar. Liviu Vasilescu, avocatul văduvei, a comentat decizia instanței astfel: "Cu mare dezamăgire vă spun sincer, fiindcă nu m-am așteptat la o astfel de soluție sub nicio formă, având în vedere, sigur, gravitatea infracțiunilor sigur reținute prin în cadrul urmăririi penale și în cadrul dosarului penal care este formată în acest sens".

"Au foarte mulți bani din câte am înțeles și sigur le-a dat bani că altfel nu-mi explic", a mai spus văduva lui Sorin Anghel, conform Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI: Crima de la Padina: Instanţa susține că nu mai există motive pentru prelungirea arestării preventive a inculpaţilor (motivare)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel