Înscrie-te la atelierul de poezie Super10 până pe 15 iulie!
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
În perioada 26 - 31 august, în București, are loc al cincilea atelier de poezie, în cadrul ediției aniversare a Festivalului de artă făcută de adolescenți Super (ediția a zecea)!

Trainerii cu care o să te întâlnești sunt Elena Vlădăreanu, Andrei Doboș, Veronica Ștefăneț, Tudor Pop, Mihnea Bâlici și Teona Galgoțiu, alături de care o să experimentezi prin exerciții de scriere și o să-ți discuți textele.

Pe lângă ocazia de a cunoaște alte persoane de vârsta ta care au aceeași pasiune, o să ai experiența unei lecturi publice și o poezie de-a ta o să fie publicată în Antologia Super, lansată în cadrul festivalului, pe 30 august!

Îți putem oferi cazare în București însă te rugăm, dacă preferi să stai la prieteni/e sau rude, să ne anunți din timp. Pentru că este gratuit pentru elevi, te rugăm să vii cu trenul. Dacă ești nevoit/ă să folosești (și) altă metodă de transport, te rugăm să ne spui, ca să putem găsi o soluție. Nu vrem să fie ăsta un motiv care să te descurajeze!

CONDIȚII DE PARTICIPARE

-Să fii elev/ă de liceu din România sau Republica Moldova;

-Să fii prezent/ă la toate întâlnirile din cadrul atelierului;

-Poeziile cu care te înscrii să fie creații proprii.

Deși ne-am dori să putem accepta toate persoanele care se înscriu, suntem nevoiți, din păcate, să limităm selecția la 10 participanți. Te rugăm să nu fi descurajat/ă dacă nu o să fii acceptat/ă anul ăsta. Avem multe exemple de participanți/e care au reușit din a doua sau a treia încercare. Cel mai important e să continui să scrii!

Formularul se găsește aici!

Te poți înscrie până pe 15 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel