Pro România iese la atac. "Guvernul, soluţie şmecherească"
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Mircea Titus Dobre a explicat în direct la DC News TV cum au resimțit micii întreprinzători, patroni de restaurante sau de pensiuni, restricțiile impuse de autorități. 

Mircea Titus Dobre, candidat PRO România, susține că măsurile de Guvern sunt luate ”șmecherește”, iar economia este afectată din cauza faptului că întreprinzătorii nu mai au activitate.

”Pentru că au venit și au luat niște măsuri. Au dat un pachet de ajutor, să spunem, pentru cei care au avut activitatea suspendată de Covid-19, pot să vă spun că acum au venit cu o chestiune golănească, șmecherească. Domnule, noi nu mai închidem afacerile ci carantinăm zonele. S-a întâmplat și în Constanța unde s-au dus niște cetățeni să bea o cafea la o terasă, Constanța fiind în carantină. Ce s-a întâmplat? Poliția i-a amendat pe consumatori. Patronul nu avea de ce să fie amendat pentru că el era în legalitate. Au făcut chestia asta cu carantinarea ca să nu mai vină cu măsuri pentru susținerea oamenilor de afaceri, a companiilor, a IMM-urilor, care sunt motorul economiei. Asigură undeva la 98% din ce înseamnă venituri la bugetul de stat. De unde să mai plătească IMM-urile la stat dacă nu mai au activitate. În momentul în care tu iei măsuri șmecherește și închizi oamenii în casă atunci ce crezi că vor supraviețui companiile? Nu vor mai fi bani. Cel puțin în Constanța cred că este mare minune dacă mai sunt două - trei terase deschise”, a declarat  Mircea Dobre în exclusivitate la DC News TV

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel