Pro-Democraţia: Boicotul PDL încearcă să forţeze oamenii să nu meargă la vot
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
COLEGIUL DIRECTOR NATIONAL - PDL
COLEGIUL DIRECTOR NATIONAL - PDL

Septimiu Pârvu, din partea Pro-Democraţia consideră că decizia luată de PDL nu încalcă legea, dar ar putea fi interpretată ca o decizie la limita legii. El consideră că PDL doreşte să îşi ţină electoratul acasă prin această măsură, dar consideră că nu va reuşi pentru că oamenii nu vor marşa la această strategie.

"Noi nu putem interfera în niciun fel cu această problemă.  Este decizia unui partid politic. Sunt nişte asptecte care pot fi puse la îndoială pentru că PDL încearcă să determine cetăţenii să nu meargă la vot. Din punct de vedere legal poate fi considerată o forţare a legii, dar per ansamblu nu cred că este nicio depăsire a legalităţii", a spus Septimiu Pârvu.

Întrebat dacă măsura PDL nu încalcă dreptul cetăţenilor la vot, Pârvu a explicat că în acest moment nu se poate argumenta în acest sens. Dacă în timpul votului vor exista situaţii în care membri ai PDL vor pune presiune asupra oamenilor, Pro-Democraţia va interveni.

Pro Democraţia va supraveghea referendumul prin intermediul observatorilor care vor fi distribuiţi în toată ţara. La linia tel verde gratuită oamenii pot suna pentru reclamaţii sau informaţii. De asemena, pot accesa siteul www.alegericorecte.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel