Prioritatea Nr. 1 a Prințului Harry când se va duce în Anglia. "Știe că va fi incomod, dar este timpul să lase mândria deoparte"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Află în articol care este prioritatea Nr. 1 a Prințului Harry când se va duce în Anglia.

Prioritatea numărul 1 a Prințului Harry când se va întoarce în Anglia în luna mai va fi să-și vadă tatăl, pe Regele Charles al III-lea, care a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestui an, susține o sursă, citată de Mirror.

Ducele de Sussex nu a ascuns faptul că își dorește să repare legătura lor, iar o sursă regală susține că primul lucru pe care îl va face atunci când va ajunge în Marea Britanie va fi să se îndrepte direct să-și vadă tatăl. Prințul Harry se va duce acasă cu avionul din California, în luna mai, pentru a participa la cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus. Astfel, se crede că el va profita la maximum de timpul său pentru a petrece timp cu familia.

"Prima prioritate a lui Harry când vine în Anglia este să-și vadă tatăl bolnav. El este destul de concentrat pe asta. Va fi primul său drum după ce va coborî din avion pentru a încerca să petreacă cât mai mult timp cu Regele Charles, astfel încât să poată construi noi poduri și să se bucure unul de compania celuilalt ca înainte", a susținut sursa.

"Este timpul să lase mândria deoparte"

Totodată, sursa a mai declarat că Prințul Harry ar putea face pași și pentru a se împăca cu fratele lui, Prințul William.

"Harry știe că va fi incomod, dar este timpul să lase mândria deoparte. El vine pentru munca lui de caritate, care este atât de importantă pentru el. În consecință, își va modifica programul, dar primul lucru pe care îl va face va fi să își vadă tatăl.

El vrea ca familia să revină la felul în care era și va depune eforturi suplimentare și cu fratele său William, oricât de dificil ar fi. Acum, mai mult ca niciodată, cu diagnosticul de cancer al lui Harry și Kate, își dorește ca ei să știe că el este acolo pentru ei", a mai susținut sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel