Prințul William, furios pe Meghan Markle: "Nu o va ierta niciodată!" Detaliu sensibil din Familia Regală, legătură cu Kate Middleton
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
De ce nu o va ierta niciodată Prințul William pe Meghan Markle. 

Prințesa Diana și fiica secretă ascunsă de Familia Regală: Camilla e furioasă. Sarah i-ar lua locul lui William, ce i-ar fi cerut Regina Elisabeta

Un senior al Familiei Regale britanie a vorbit despre despre tensiunile care există între Prințul William, Meghan Markle și Kate Middleton. 

Este bine cunoscut faptul că relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton este una destul de tensionată, în ciuda încercării Prințului William, moștenitor al tronului, de a le uni pe cele două.

Apropiatul Casei Regale spune că deși a fost un fiasco între Meghan Markle și Kate Middleton, cel mai suparat dintre toți este Prințul William pentru felul în care cumnata sa s-a comportat cu soția lui. Cea mai mare problemă este că Meghan a tratat-o urât pe Kate și eforturile acesteia de a se apropia de ea au fost interpretate total greșit, potrivit The Sun.

Ce a îndepărtat-o pe Kate Middleton

Atitudinea distantă a lui Meghan Markle ar fi îndepărtat-o total pe Kate Middleton, deși își dorea să o ajute să se integreze cât mai bine în Familia Regală. Supărarea cea mare a venit atunci când Meghan Markle a declarat la interviul cu Oprah Winfrey că soția lui William, Kate Middleton, a fost cea care a făcut-o de nenumărate ori să plângă și să se simtă prost.

"Kate a încercat să o ajute pe Meghan să înțeleagă care sunt responsabilitățile vieții de ducesă, dar eforturile sale au fost interpretate greșit. Să o acuzi pe Kate public, în timpul emisiuni cu Oprah, cum că ar fi persoana care te-a făcut să plângi este mai mult decât inacceptabil.

Meghan știa foarte bine faptul că Kate nu are nici o putere să riposteze. Chiar dacă ste sigură pe ea în relațiile cu publicul, Kate este o femeie extrem de sensibilă, care preferă să stea în spatele cortinei pe cât de mult se poate. Își protejează țara și familia", spune sursa.

Din acest motiv, Prințul William nu are de gând să o ierte prea curând, ba chiar acuzațiile pubice la adresa Ducesei l-au înfuriat teribil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel