Urmărește emisiunea live
"Prinţul" Raţiu, cel care a descoperit-o pe Daniela Crudu, săltat de poliţie pentru proxenetism. Facea sex cu manechinele sale - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ratiu
ratiu

"Prinţul" Andrei Raţiu, pe numele său adevărat Andrei Prisecaru, a ajuns zilele trecute în arestul Poliţiei, sub acuzaţia de proxenetism şi privare de libertate.

"Prinţul vede­te­lor" a ajuns în arestul Poli­ţiei din Constanţa, după ce o fostă iubită, în vârstă de 22 de ani, din Năvodari, ­Tatiana Pânzaru, căreia îi promisese că o ia de soţie, a depus o plângere împotriva lui pe motiv că a sechestrat-o într-o vilă din Mamaia şi a pus-o să se prostitueze, scrie click.ro.

O serie filmuleţe XXX, din urmă cu câţiva ani, mai precis din 2004, respectiv 2005, îl arată pe "prinţ" făcându-şi de cap cu blonda Alessia, un model ra­colat de la Chişinău prin in­termediul Agenţiei sale de fo­tomodele şi manechine Prince D'Armeny.

Blonda apa­re în imagini întreţi­nând relaţii sexuale în trei, cu jucăuşul "prinţ" şi cu un amic, chiar în biroul agenţiei acestuia din Bucureşti.

Aceeaşi blondă întreţine relaţii sexuale şi cu un amic la "prinţului" în acelaşi decor, acesta obişnuind se pare să-şi paseze fotomodele şi altor amatori de senzaţii tari. În plus, la diferite petreceri, Raţiu se amuza copios făcându-şi fotografii cu fetele, pe care le pipăia în zonele intime.

Născut la 1 decembrie 1975, în Bucureşti, "prinţul" Andrei Raţiu apare în buletin sub numele de Andrei Prisecaru. Este absolvent a două facultăţi de arte plastice, pictură şi design vestimentar.

Andrei a devenit, din 1997, membru de onoare al Uniunii Artiştilor Plastici Arck Principal din New York. În 1995, el a fondat, împreună cu naşa sa, Marina Voica, Agenţia de fotomodele Prince D'Armeny, devenită, în 2001, Colegiul Naţional de Artă şi Modeling Prince D'Armeny, al cărui director este Rodica Popescu Bitănescu.

Asistenta de la "Un show păcătos", Daniela Crudu, a fost descoperită şi promovată pentru prima dată de "prinţul" Andrei Raţiu prin intermediul celebrei Şcoli de modeling Prince D'Armeny. Marina Voica (preşedinte de onoare al Şcolii Prince d'Armeny şi naşa "prinţului") a făcut parte din juriul internaţional care a desemnat-o pe Daniela Crudu " cel mai sexy fotomodel" din România. Pe atunci, Daniela avea doar 18 ani şi era blondă. Ea s-a pozat sexy chiar pe canapeaua roşie din biroul agenţiei de fotomodele a "prinţului".

VEZI AICI IMAGINILE INCENDIARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel