Prințul Philip și Prințul Harry, asemănare izbitoare. Fotografia care face înconjurul lumii. "A fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar"
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 14 apr, 10:06
O fotografie cu Prințul Philip face înconjurul Internetului. Cât de mult seamănă Prințul Harry cu bunicul său. 

Prinţul Harry i-a adus un omagiu prinţului Philip, decedat vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. 

Asemănarea izbitoare dintre Prințul Philip și nepotul său, Prințul Harry

O copertă a revistei Paris Match face înconjurul lumii după moartea Ducelui de Edinburgh. Fotografia cu prinţul Philip din tinereţe, de la vârsta de 36 de ani, scoate în evidență asemănarea izbitoare dintre el și Prințul Harry, culmea, tot în vârstă de 36 de ani.

La fel ca Prințul Harry, Ducele avea o barbă roşcată, ochi albaştri şi același zâmbet misterios.

Fotograful regal Chris Jackson a fost cel care a semnalat asemănarea, după ce a descoperit exemplarul revistei franceze din anul 1957.

Vezi fotografia în GALERIA FOTO.

Prințul Harry, mesaj emoționant după moartea Prințului Philip 

Acesta a spus despre bunicul său că a fost "un om al datoriei, de onoare şi cu un pronunţat simţ al umorului. O stâncă a Majestăţii Sale regina Elisabeta a II-a, de un devotament inegalabil", a transmis Harry într-un comunicat de presă. 

"Va fi ţinut minte drept cel mai longeviv consort al unui monarh, ca un militar decorat, ca un prinţ şi ca un duce. Dar pentru mine, la fel ca pentru oricine care a pierdut pe cineva drag sau un bunic de-a lungul acestui an dureros, el a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar, o legendă a persiflării şi un neastâmpărat până la final.

Deşi aş putea să continui multă vreme în acest stil, ştiu că dacă el ar mai fi aici, ne-ar spune, ţinând o bere în mână: "Haideţi, terminaţi odată cu asta!" Ne va lipsi teribil de mult şi va fi ţinut minte pentru totdeauna de naţiunea noastră şi de lumea întreagă. Meghan, Archie şi eu (precum şi viitoarea lui strănepoată) vom avea mereu un loc special pentru el în inimile noastre", a adăugat prinţul Harry.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro