Prințul Philip, înmormântare cu 30 de invitați. Regina Elisabeta a decis lista. Cine va participa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family
Prințul Philip va avea partea de o înmormântare restrânsă, din cauza pandemiei de COVID-19.

Prinţul Philip va fi înmormântat săptămâna viitoare. Opt zile de doliu naţional

Prințul Philip a murit vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani, la Castelul Windsor.

Înmormântarea Ducelui de Edinburgh va avea loc pe data de 17 aprilie, la Capela Sfântul Gheorghe, de la Windsor, iar din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, evenimentul nu va fi public, însă va fi televizat.

Tot din cauza restricțiilor, la ceremonie nu vor putea participa persoane cu funcții înalte, șefi de stat și nici măcar întreaga familie, iar lista este limitată doar la 30 de persoane.

Prințul Philip, declarație controversată despre reîncarnare. Catastrofă pe insula unde era considerat zeu: Aș vrea să mă întorc ca un virus mortal

Lista restrânsă, dictată de Regina Elisabeta

Mirror.co.uk a dezvăluit cine sunt persoanele trecute pe lista scurtă. Este vorba despre cei patru copii si Prințului Philip și al Reginei Elisabeta: Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward, alături de partenerii lor de viață: Camilla Parker Bowles, Timothy Laurence, Sophie (soția prințului Edward).

La ceremonie vor participa și cei opt nepoți ai Ducelui: Prințul William, Prințul Harry, prințesele Beatrice și Eugene, Peter Phillips, Zara Tindall, Lady Louise Windsor și Vicecontele Severn.

Prințul Philip, acuzat de moartea Prințesei Diana. Scrisorile dintre ei au ieșit la iveală. Criză de nervi înainte de înmormântare: Duceți-vă naibii!

Mai mult, deși Kate Middleton îl va însoți pe prințul William la ceremonie, Meghan Markle este marea absentă, pentru că i s-a recomandat să nu se deplaseze, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil.

"Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor", a fost anunțul făcut de Palatul Buckingham.

Prințesa Anne, favorita Prințului Philip, mesaj emoționant după moartea Ducelui: Lucrurile pe care am vrut cel mai mult să le imit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel