Data publicării:

Prințul Harry trece peste conflictul regal și merge să-l viziteze pe Regele Charles

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Suma cerută de Prinţul Harry drept daune în procesul împotriva Mirror / Foto: Agerpres
Suma cerută de Prinţul Harry drept daune în procesul împotriva Mirror / Foto: Agerpres
Se crede că Prințul Harry a părăsit aeroportul LAX și se îndreaptă spre Londra pentru a fi alături de Regele Charles după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer. Meghan, Archie și Lilibet rămân acasă în California, informează Dailymail. 

Regele Charles l-a sunat personal pe Harry pentru a-i spune știrea devastatoare și Ducele de Sussex a luat imediat un avion pentru a putea fi în Marea Britanie, în cursul zilei de azi.

Un Range Rover despre care se spune că îl transporta pe membrul familiei regale britanice, a fost văzut sosind la terminalul VIP al aeroportului LAX, aseară, și se susține că acesta a urcat în primul avion și ar putea fi la Londra până la prânz.

Sursa menționată mai spune că Regele Charles se odihnește astăzi la Clarence House înainte de tratament, iar Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au fost văzuți plecând după o vizită în această dimineață. Nu se știe dacă Harry va rămâne în centrul Londrei pentru a fi aproape de Rege sau va sta la Windsor, cel mai probabil la Frogmore Cottage, care este liberă.

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams a spus: 'Sunt sigur că Harry va trece peste trecut pentru această problemă gravă. Familia regală este atât de importantă încât toată lumea trebui să tragă în aceeași direcție'.

Kristina Kyriacou, fosta secretară de presă a Regelui, a declarat astăzi: 'Charles îl adoră pe Harry. Nu a vrut această despărțire. Dacă dintr-o veste proastă vin vești bune, și Harry, Regele, Regina și fratele său se reunesc, e minunat.'

Regele a stat noaptea trecută acasă, în Londra, după ce a început tratamentul extern pentru cancer, în timp ce familia și prietenii au dezvăluit că monarhul rămâne 'foarte pozitiv' după diagnosticul primit. Dar se spune că ar putea lipsi de la îndatoriri publice pentru câteva luni.

2. Sursa foto... (tara-mea-de-glorii--tara-mea-de-dor--chirieac--dupa-discursul-regelui-charles_81449400.jpg)

Harry ar putea fi în Marea Britanie încă de la prânz, dar nu se știe dacă îl va vedea pe fratele său, Prințul William, sau pe Prințesa de Wales, care se recuperează după o intervenție chirurgicală abdominală la casa lor din incinta Castelului Windsor. Cu toate acestea, experții speră că vizita Ducelui de Sussex i-ar putea aduce, în cele din urmă, mai aproape pe Harry, Charles și William.

Regele l-a contactat personal atât pe Ducele de Sussex, cât și pe Prințul de Wales, pentru a le comunica diagnosticul său înainte ca acesta să fie anunțat de Palatul Buckingham.

O sursă apropiată lui Harry a declarat că acesta a decis imediat să vină în Marea Britanie să fie lângă tatăl său. Experții au afirmat că sosirea lui Harry în Marea Britanie 'indică seriozitatea' stării de sănătate a Regelui.

Anunțând că Prințul Harry va veni să-și vadă tatăl, Biroul Ducelui și Ducesei de Sussex a declarat: 'Ducele a discutat cu tatăl său despre diagnostic. Va călători în Marea Britanie pentru a-l vedea pe Majestatea Sa în zilele următoare.'

Fosta corespondentă regală BBC, Jennie Bond, a spus că speră că diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea 'va aduce o reconciliere' cu Prințul Harry.

Fratele lui Harry, William, este și el în contact strâns cu tatăl său, dar niciunul dintre frați nu a făcut încă o declarație publică. 

William ar putea să preia unele îndatoriri în numele tatălui său, în plus față de agenda sa proprie, în timp ce Regele urmează tratamentul, potrivit Dailymail.co.uk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel