Prințul Harry și Meghan nu și-au îndeplinit contractul. Spotify le mai acordă timp pentru a produce conținutul promis
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Instagram - Sussex Royal
Sursă foto: Instagram - Sussex Royal
Prințul Harry și soția sa Meghan nu și-au respectat contractul cu Spotify, primind o perioadă de grație pentru a livra conținutul promis. 

Harry și Meghan s-au pus pe treabă pentru a-și proteja contractul de podcast în valoare de 18 milioane de lire sterline după ce nu au reușit să producă nicio parte de conținut anul acesta, lăsându-i pe șefii Spotify nedumeriți, relatează The Sun

A crescut presiunea asupra perechii pentru a produce o continuare singurului episod publicat din contractul lor pe mai mulți ani, o ediție de 35 de minute, care a apărut de sărbători, în decembrie 2020. 

Spotify a anunțat cu entuziasm proiectul în 2020

Spotify a anunțat cu entuziasm anul trecut că se așteaptă la o lansare la scară largă a conținutului produs de Ducele și Ducesa de Sussex pe tot parcursul anului 2021. Dar cu o singură emisiune publicată, platforma de streaming a plătit până acum cuplului 500.000 de lire sterline pentru fiecare minut.

O sursă a transmis: „Cei de la Spotify au fost încântați când a semnat cuplul, dar lipsa de conținut i-a lăsat nedumeriți. Mai ales că par să nu aibă nicio problemă să producă conținut pentru alte platforme”.

O altă sursă a spus: „Când Harry și Meghan au semnat acordul cu Spotify în decembrie, nu aveau cu adevărat o echipă audio completă în spate, nu erau scenarii pregătite și nu făcuseră podcasturi înainte. Episodul special de sărbători a fost făcut împreună, dar, deși a fost bine primit de fani, le-a fost greu să reușească”.

Cine a întrebat despre culoarea pielii copilului cuplului

Chiar dacă cei doi nu au oferit atunci niciun nume, potrivit cărţii "Fraţii şi soţiile lor", se pare că însuşi Prinţul Charles a adresat această întrebare.

Acest detaliu a fost oferit de autorul Christopher Andersen, care și-a citat " sursa sa de încredere" care a dezvăluit marele mister, publicat în cartea ieşită marţi de sub tipar, arată The Sun.

Potrivit informaţiilor din carte, chiar în dimineaţa în care s-a anunţat oficial logodna prinţului Harry cu Meghan Markle, prinţul Charles i-ar fi spus Camillei: "Oare cum vor arăta copiii lor?"

"Sursa credibilă" a susţinut că soţia lui Charles, Camilla, ar fi răspuns: "Sunt convinsă că minunat!"

În urma dezvăluirilor făcute în carte, un purtător de cuvânt al prinţului Charles a declarat pentru "The Post" că: "Este pură ficţiune şi nu comentăm".

Meghan Markle și Prințul Harry nu au comentat informaţiile apărute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel