Prințul Harry și Meghan Markle au divorțat în secret? Semnele care ar arăta că cei doi trec printr-o criză
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Meghan, Duchess of Sussex
Sursa foto: Facebook Meghan, Duchess of Sussex
Presa se întreabă dacă Prințul Harry și Meghan Markle au divorțat.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni Ducele și Ducesa de Sussex erau pe prima pagină a tuturor ziarelor, după ce ar fi fost victimele unei periculoase urmăriri de paparazzi la New York, care amintea foarte mult de tragicul accident pe care l-a suferit Diana de Wales, acum Prințul Harry și Meghan Markle sunt din nou la știri, dar dintr-un motiv total diferit, scrie Marca.

Presa britanică a asigurat că cei doi nu trec prin cel mai bun moment al relației lor și chiar, atât Meghan, cât și Harry, și-ar fi ridicat actele de divorț și și-ar fi separat destinele pentru a continua să meargă individual.

VEZI ȘI: Harry și Meghan - Mărturiile șoferului de taxi care i-a condus în timpul urmăririi: O exagerare

Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle ar putea divorța


Harry și Meghan s-au căsătorit pe 18 mai 2018. Ceremonia, urmărită și comentată pe scară largă de întreaga societate britanică, a avut loc la Castelul Windsor, mai exact în Capela Sf. Gheorghe și deși pare că mai ieri când cuplul și-a spus "Da", luna aceasta Prințul si actrița și-au sărbătorit a cincea aniversare de căsătorie.

VEZI ȘI: Prințul Harry și Megan Markle, numiți "mincinoși compulsivi"

Totuși, se pare că cei doi, în loc să-și sărbătorească cinci ani de căsnicie, încearcă să depășească o mică criză în relație. Potrivit presei britanice, precum publicațiile Daily Mail sau The Telegraph, Harry și Meghan nu și-au sărbătorit aniversarea și nu și-au mai arătat de ceva vreme niciun gest de dragoste unul față de celălalt, lucru care face ca presa britanică să suspecteze un posibil divorț.

Tom Bower, jurnalist expert în Casa Regală Britanică a subliniat că "Meghan se sătură de Harry" și că ar fi început să trăiască independent și separat.

În plus, absența lui Markle la încoronarea socrului ei, Regele Charles al III-lea, a alimentat și mai mult zvonurile despre probleme în căsnicia Ducelui și Ducesei de Sussex.

VEZI ȘI: Prințul Harry și Meghan Markle continuă "războiul" cu Familia Regală. "Planifică un lungmetraj despre viața regală pentru Netflix"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel