Prințul Harry, REFUZ categoric. Avertisment pentru "The Crown": "O să mă asigur că opresc serialul"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Nunta Regala - foto: www.royal.uk
Nunta Regala - foto: www.royal.uk
Prințul Harry refuză un nou sezon al serialului "The Crown". Iată de ce.

"The Crown" este unul dintre cele mai iubite seriale, fiind urmărit chiar și de către membrii familiei regale.

Cu toate acestea, Prințul Harry refuză ca viața sa personală să devină subiectul unui nou sezon, mai ales că în ultima perioadă deciziile Ducelui și Ducesei de Sussex au fost pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

"O să mă asigur că opresc serialul înainte să ajungă la mine"

Angela Levin, biograful Prințului Harry, a confirmat această dorință și a declarat în cadrul unui interviu pentru emisiunea BBC Breakfast că "Ducele de Sussex își dorește să oprească serialul înainte să aibă șansa de a arăta și momente din viața sa".

„Harry, când am fost să îi iau interviu la palat, primul lucru pe care mi l-a spus când m-a luat de mână a fost, "Urmărești The Crown?". Și atunci nu o făceam și m-am simțit stânjenită și am înțeles, iar apoi el a spus "O să mă asigur că opresc serialul înainte să ajungă la mine"", a povestit Angela Levin, citează elle.ro. 

Ce spun producătorii serialului

„Sinceră să fiu, indiferent de ce viață va avea The Crown după locul în care suntem acum, mă îndoiesc că vom merge atât de departe încât să ajungem la povestea de azi. Cred că probabil vom – nu vom merge atât de departe", a declarat Suzanne Mackie, producătoare executivă a serialului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel