Prințul Harry, rămas cu "inima FRÂNTĂ". Prietenul lui RUPE tăcerea despre problemele din Familia Regală: Suferă ÎNGROZITOR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un apropiat al Prințului Harry a făcut dezvăluiri despre viața pe care o trăiește Prințul, după conflictele cu Familia Regală, dar și după Megxit. 

Tom Bradby, prietenul Prinţul Harry a afirmat că acesta "are inima frântă", atunci când a fost întrebat ce simte Prințul Harry după tot scandalul cu Familia Regală și în plus, s-ar părea că ultimul an a fost destul de dureros și se simte în continuare "multă suferinţă de ambele părţi", dar cu toate acestea, în ciuda speculaților, relația dintre el și Meghan Markle este bună: "Sunt destul de fericiţi cu viaţa lor cea nouă din Statele Unite".

Cei doi s-au cunoscut atunci când au colaborat pentru documentarul despre Lesotho, la un an după ce Harry absolvise Eton. Ulterior, relația dintre ei a devenit tot mai apropiată și astfel, jurnalistul a participat la nunta dintre Meghan și Harry, din 2018.

"Cred că se simt mai bine, da. Adică s-au întâmplat multe în ultimul an, iar eu nu pot vorbi despre asta, însă multe informaţii vehiculate nu sunt exact aşa cum au fost prezentate. Cred că sunt mulţumiţi şi că lucrurile pe care le fac le aduc satisfacţie. Totuşi, cred că el are inima frântă, că suferă îngrozitor din cauza întregii situaţii cu familia lui. Nu trebuie să fii mare psiholog ca să-ţi dai seama de asta, deci acest lucru cred că este adevărat din toate câte s-au spus şi scris despre el" , a declarat Tom Bradby.

Care e relația dintre Harry și William

"Situaţia cu familia în mod sigur nu este ideală şi toţi au avut un an foarte dificil de traversat. Într-o oarecare măsură, eu m-am simţit prins la mijloc atunci când am realizat documentarul din 2019, iar acest lucru n-a fost deloc comod. Acesta este motivul pentru care am refuzat până acum să comentez despre acest subiect. Nu vreau să agravez în vreun fel lucrurile, nu vreau să mă implic acolo unde nu e cazul de aşa ceva", a mai spus Tom, în cadrul interviului acordat lui Alan Titchmarsh pentru ITV, citează cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel