Prințul Harry pune sare pe rană: „Mă simt ca acasă în SUA”. Interviu imediat după vizita de la Buckingham
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Prințul Harry a dezvăluit o perspectivă rară asupra noii sale vieți în SUA alături de soția sa, Meghan Markle, și de copiii lor Archie și Lillibet.

Vorbind cu Hoda Kotb într-un nou interviu pentru Today Show, Ducele de Sussex a spus că el și Meghan s-au alăturat „unei comunități grozave” în Santa Barbara, unde au cumpărat un conac de 11 milioane de lire sterline în 2020. Interviul a avut loc la scurt timp după vizita la Palatul Buckingham.

„Acasă pentru mine acum este, deocamdată, în Statele Unite. Și chiar așa se simte”, a spus Harry despre relocarea familiei după ce s-a retras din îndatoririle regale, în urmă cu peste doi ani.

El a adăugat: „Am fost primiți cu brațele deschise și avem o comunitate atât de grozavă în Santa Barbara”, a adăugat Harry, potrivit revistei Hello.

Ce vecini celebri au Harry și Meghan?

Prințul Harry și Meghan s-au mutat în SUA la începutul anului 2020 și au locuit în conacul din Beverly Hills al mogulului american Tyler Perry timp de trei luni, înainte de a se muta la propria lor casă din Montecito.

Proprietatea lor are facilități uimitoare, inclusiv un centru spa, teren de tenis și piscină în aer liber, oferindu-le un stil de viață complet diferit de cel de care se bucurau în casa lor privată din Windsor, Frogmore Cottage.

Alte celebrități care locuiesc în zonă îi includ pe Katy Perry și Orlando Bloom, Ellen DeGeneres și Portia De Rossi, Ariana Grande, Gwyneth Paltrow și Oprah Winfrey, care i-a intervievat pe Harry și Meghan în primăvara anului 2021.

Oprah este probabil parte din „marea comunitate” a cuplului regal, alături de prieteni celebri precum Serena Williams, Katharine McPhee, David Foster, și mama lui Meghan, Doria Ragland.

Comentariile prințului Harry vor fi difuzate ca parte a unui interviu la emisiunea Today Show de la NBC News, care va fi difuzat miercuri.

Ducele a vorbit cu Hoda Kotb, la Haga, în Olanda, unde găzduiește în prezent Jocurile Invictus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel