Prinţul Harry, dezvăluiri neașteptate: A consumat cocaină de mai multe ori. Mărturii și despre momentul în care a cunoscut-o pe Camilla, "cealaltă femeie" a lui Charles
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal
Prinţul Harry a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Acesta a povestit că a consumat cocaină de mai multe ori.

Prințul Harry a recunoscut în mod neașteptat că a consumat cocaină de câteva ori atunci când era adolescent. În cartea sa de memorii, care a fost lansată în Spania înainte de lansarea din Marea Britanie, ducele de Sussex spune că a fost târât în ​​biroul unui membru nenumit al personalului Casei Regale în timpul jubileului de aur al Reginei Elisabeta, după ce un jurnalist a întrebat Familia Regală despre obiceiurile sale de a consuma droguri, scrie Daily Mail.

În autobiografia sa, Harry a vorbit și despre fumatul de canabis și băutură, dar acum a dezvăluit pentru prima dată cum i s-a oferit cocaină în timpul unui weekend de vânătoare.

Admițând că a mințit personalul Casei Regale în timpul interogatoriului său, Harry spune că consumul de cocaină "nu a fost prea distractiv" și a încercat drogul pentru a fi diferit și pentru că era un tânăr "în vârstă de șaptesprezece ani dornic să încerce aproape orice ar fi supărat ordinea stabilită".

"Nu a fost prea distractiv și nu m-a făcut să mă simt deosebit de fericit așa cum păreau ceilalți, dar m-a făcut să mă simt diferit și acesta a fost scopul meu principal. A simți. A fi diferit", a spus acesta.

Un weekend sălbatic în Las Vegas

Harry descrie, de asemenea, fumatul de țigări și canabis și băutul pe terenul de golf de la Castelul Windsor, în timp ce era student la Eton. Poveștile despre isprăvile Ducelui ca "prinț al petrecerii" au fost raportate pe larg de-a lungul anilor.

Vorbind la podcastul lui Dax Shepard din 2021, Harry a râs în timp ce își amintea excursia sa din Las Vegas, în care fotografiile cu el dezbărcat au fost scurse de presă. În 2012, Harry s-a bucurat de un weekend sălbatic în Las Vegas, unde a fost fotografiat  în timp ce o fată goală s-a ascuns în spatele lui, în urma unui joc de biliard în suita sa VIP.


Mărturii despre prima întâlnire cu Camilla

Ducele de Sussex a vorbit și despre momentul în care a cunoscut-o pe Camilla. Acesta a susținut că el și fratele său l-au implorat pe tatăl lor să nu se căsătorească cu cea care acum este Reginaa Consoartă și că el s-a întrebat dacă ea va fi într-o zi "mama lui vitregă rea"

Autobiografia lui Harry, Spare, dezvăluie că frații cunoșteau că Camilla este "cealaltă femeie"

Palatul Kensington și Palatul Buckingham au refuzat să comenteze afirmațiile scurse din cartea lui Harry, care au apărut cu cinci zile înainte ca memoriile explozive să fie publicate în Marea Britanie. Cartea include detalii despre momentul în care Harry a văzut-o prima dată pe Camilla.

Ducele susține că el și fratele său au avut întâlniri separate cu ea înainte ca ea să se căsătorească cu Charles în 2005. Harry a spus că a o vedea pentru prima dată a fost ca și cum ai evita durerea în timp ce ți-ai făcut o injecție, scriind: "Acesta este nimic. Închide ochii și nici nu vei simți asta".

Harry mai susține că Camilla a părut "plictisită" în timpul întâlnirii și s-a gândit dacă ea va fi "mama lui vitregă rea" în viitor. De asemenea, în carte, Ducele susține că el și fratele său au fost dispuși să o ierte dacă aceasta l-ar fi putu face pe Charles fericit.

"Am putut recunoaște privirile absente, frustrarea mereu vizibilă pe chipul lui", scrie Harry.

De asemenea, Harry susține că el și William i-au spus Regelui Charles că o vor primi pe Camilla în familie, cu condiția să nu se căsătorească cu ea și l-au "implorat" să nu facă acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel