Prințul Harry, atacuri în rafală la adresa Camillei. Spune că Regina Consoartă e "periculoasă". "M-a sacrificat pe altarul ei"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Prințul Harry, atacuri în rafală la adresa Camillei. Spune că Regina Consoartă e "periculoasă". "M-a sacrificat pe altarul ei" / Foto: Instagram The Royal Family
Prințul Harry, atacuri în rafală la adresa Camillei. Spune că Regina Consoartă e "periculoasă". "M-a sacrificat pe altarul ei" / Foto: Instagram The Royal Family
Prințul Harry spune că Regina Consoartă Camilla a fost "periculoasă" din cauza relației pe care o avea cu presa britanică.

Prințul Harry a detaliat relația sa cu mama sa vitregă Camilla, Regina Consoartă, în timpul unui interviu cu Anderson Cooper, în episodul de duminică din emisiunea "60 Minutes". În prezent, Harry își promovează cartea autobiografică, intitulată "Spare", care urmează să fie publicată în întreaga lume marți, 10 ianuarie, scrie Insider.

Cooper s-a referit la interviul BBC din 1995 cu Prințesa Diana, unde s-a vorbit despre aventura dintre Charles și Camilla.

"Am fost trei în această căsnicie, așa că a fost puțin aglomerat", a spus atunci Prințesa Diana, într-o conversație cu jurnalistul Martin Bashir.

VEZI ȘI: Prințul Harry, ținta unor critici dure, după dezvăluirile privind uciderea talibanilor. "Ar putea duce la represalii și atacuri de răzbunare"

În timp ce vorbea cu Anderson Cooper, Harry a fost de acord: "Ea era personajul negativ. Era a treia persoană din căsnicie. Trebuia să-și reabiliteze imaginea".

Harry a continuat explicând de ce el și fratele său, Prințul William, au încercat să-și convingă tatăl, să nu se căsătorească cu Camilla.

"Nu am crezut că este necesar. Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine și că, dacă el este acum cu ea, cu siguranță este suficient. De ce să mergi atât de departe când nu ai neapărat nevoie?" i-a spus Harry lui Cooper.

Prințul Harry, acuzații dure la adresa Camillei: M-a sacrificat pe altarul ei personal de PR



Potrivit lui Harry, Camilla a avut o relație specială cu presa din Marea Britanie.

"Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care le avea cu presa britanică. A existat disponibilitatea deschisă, de ambele părți, de a tranzacționa pentru informații", a spus Harry. 

Cooper a remarcat că în "Spare" Harry scrie că Regina Consoartă Camilla "m-a sacrificat pe altarul ei personal de PR" și îi acuză pe ea și pe Charles că l-au folosit pe el și pe William pentru a profita de o mai bună acoperire a presei pentru ei înșiși. Prințul Harry a mai spus că înțelege de ce Camilla a mers atât de departe pentru a fi acceptată ca membru al Casei Regale.

"Dacă ești făcut să crezi ca membru al familiei că a fi pe prima pagină, a avea titluri pozitive, povești pozitive scrise despre tine, îți va îmbunătăți reputația sau va crește șansele ca tu să fii acceptat ca monarh de către publicul britanic, atunci asta ai de gând să faci", a spus Harry.

Reprezentanții Palatului Buckingham nu au răspuns imediat solicitării de comentarii  din partea jurnaliștilor de la Insider.

VEZI ȘI: Aroganța Prințului Harry: Nu vrea înapoi în Marea Britanie, nici nu renunță la titlul de Duce de Sussex. ”Și ce s-ar schimba cu asta?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel