Prințul Harry ar fi un fan al serialului "The Crown", dar are o linie roșie. Ce nu ar vrea să vadă niciodată la TV
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Prințul Harry ar fi un fan al serialului "The Crown", dar are o linie roșie. Ce nu ar vrea să vadă niciodată la TV / Foto: Instagram sussexroyal
Prințul Harry ar fi un fan al serialului "The Crown", dar are o linie roșie. Ce nu ar vrea să vadă niciodată la TV / Foto: Instagram sussexroyal
Prințul Harry ar fi urmărit serialul "The Crown", susține un expert regal.

Angela Levin, un expert regal, povestește pentru The Sun că a fost surprinsă atunci când Prințul Harry a întrebat-o în anul 2017 dacă se uită la serialul "The Crown" de pe Netflix. 

"În cei șase ani de la difuzare, Familia Regală a negat în mod constant că a vizionat serialul de succes al Netflix. Și cine îi poate învinovăți? Gândul că istoria regală va fi repovestită prin scene imaginare și că a târât numele Familiei Regale prin noroi trebuie să o fi îngrozit pe regretata Regină Elisabeta.

Cu toate acestea, lui Harry părea să-i placă destul de mult The Crown. A fost un fan al primelor două sezoane, dar a recunoscut că începea să devină puțin nervos. "Linia lui roșie" era clară: dorea ca spectacolul să se încheie înainte ca propria sa viață – și cea a fratelui său, Prințul William – să fie afișată pe ecran. Se pare că dorința lui nu va deveni realitate. După cum a dezvăluit recent The Sun, Ducele de Sussex nu va avea "control" asupra poveștilor și asupra modului în care va fi portretizat în noua serie, în ciuda semnării unui acord de milioane de lire cu Netflix în 2020.

Moartea Prințesei Diana, prezentată în "The Crown"

Acum, însă, Prințul Harry trebuie să ia o poziție întârziată. Regizorii sunt pregătiți să recreeze moartea Prințesei Diana într-un detaliu atât de îngrozitor, încât chiar și membrii staff-ului tem că "a fost depășită o limită". De dragul decenței, Harry trebuie să rupă toate legăturile cu Netflix. 

Judecând după forma anterioară a serialului "The Crown", accidentul mortal al mamei sale nu va fi descris cu sensibilitate. Sunt sigură că scenele vor fi sfâșietoare pentru oricine și este îngrozitor că scenariștii profită de tragedia ei. Mai rău, documentarul lui Harry și Meghan Markle despre primul lor an de căsnicie va apărea pe Netflix la scurt timp după încheierea "The Crown".

Probleme pentru Regele Charles al III-lea

Recent națiunea s-a bucurat de încoronarea Regelui Charles al III-lea. Acum, "The Crown" va încerca să deraieze acel sentiment pozitiv cu mai multe scene bazate pe minciuni și ficțiune. Nu am nicio îndoială că Charles și Camilla sunt criticați pentru scenele din serial și mă tem că ar putea risca să întoarcă publicul împotriva lor.

Amândoi au fost răniți de afirmații rău intenționate și neadevărate despre implicarea lor în accidentul Dianei în ultimii 25 de ani - acum riscă să fie nevoiți să le înfrunte din nou. Știind problemele în așteptare care îi vor distruge familia, este cu atât mai scandalos că Harry continuă să lucreze cu Netflix.

Se pare că memoriile sale au fost rescrise pentru a include un capitol suplimentar care acoperă înmormântarea Reginei, iar asta s-ar putea dovedi o altă distragere nedorită. Toate acestea vor prezenta probleme uriașe Regelui Charles, restului Familiei Regale și monarhiei ca instituție. Totuși, se pare că lui Harry nu îi pasă atâta timp cât nu interferează cu viața lui - un bărbat care își dorește intimitate totală, cu excepția cazului în care vorbește urât despre ceilalți. Ipocrizia este grosolană. Dacă Harry își dorește cu adevărat un viitor plin cu familia sa, trebuie să le protejeze trecutul", scrie expertul regal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel