Prințul Harry a fost la un pas să își piardă fiul. Meghan Markle a povestit cum a supravieţuit Archie unui incendiu izbucnit în camera sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Prințul Harry a fost la un pas să își piardă fiul. Meghan Markle a povestit cum a supravieţuit Archie unui incendiu izbucnit în camera sa / Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Prințul Harry a fost la un pas să își piardă fiul. Meghan Markle a povestit cum a supravieţuit Archie unui incendiu izbucnit în camera sa / Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Meghan Markle a povestit cum a supravieţuit fiul ei Archie unui incendiu izbucnit în camera sa.

Meghan Markle a povestit un moment traumatizant din viaţa sa și a Prințului Harry, în cadrul podcastului lansat recent pe platforma Spotify. Ducesa de Sussex a dezvăluit că fiul ei Archie a fost la un pas să moară din cauza unui incediu izbucnit în camera sa în timpul vizitei în Africa de Sud în 2019, scrie Insider. Din fericire, băiatul a fost salvat de bona sa, scrie Sky News

Incendiul s-a declanşat din cauză că "radiatorul din cameră a luat foc", a explicat Meghan Markle. Din cauză că nu era acolo "niciun detector de fum", incendiul a fost descoperit pentru că o persoană "a simţit mirosul de fum pe hol" şi a stins flăcările. Se pare că totul s-a întâmplat în turneu regal al familiei Sussex. Copilul a scăpat nevătămat deoarece Lauren, dădaca micuțului de patru luni îl luase cu ea la parter, în timp ce ea mergea să ia o gustare.

Meghan Markle: Toată lumea era în stare de şoc

Meghan Markle era plecată atunci în comuna Nyanga, unde ducesa a rostit un discurs. Ea a aflat vestea atunci când îşi termina îndatoririle regale.

"A fost acest moment în care stăteam și țineam un discurs femeilor și fetelor, apoi ne-am urcat în mașină și mi s-a spus că a fost un incendiu la reședință. Ce? A fost un incendiu în camera copilului...", și-a amintit ea.

"Desigur, ca mamă, începi să intri în panică. Toată lumea plângea. Toată lumea era în stare de şoc". Meghan şi Harry ar fi trebuit să plece într-o altă călătorie oficială, dar "nu avea sens” după acest eveniment traumatizant, a spus ducesa.

"Trebuia să ne lăsăm copilul. [...] Am fost nevoiţi să-l părăsim şi să mergem la un alt angajament regal", a spus Meghan, criticând eticheta regală.

Meghan Markle şi-a lansat un podcast cu discuții 'intime şi sincere'. Serena Williams, prima invitată

Fosta actriţă americană Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, şi-a lansat marţi un podcast care va deconstrui stereotipurile despre femei, având-o drept primă invitată pe superstarul tenisului Serena Williams. Cele 12 episoade ale podcastului, intitulat 'Archetypes' - un nume care-l evocă pe fiul ei, Archie, dar şi organizaţia pe care a lansat-o împreună cu soţul ei, 'Archewell' - vor fi conversaţii 'intime şi sincere' între ducesa de Sussex şi invitaţii ei, potrivit prezentării emisiunii pe Spotify.

Nebună', 'divă', 'isterică': 'Acestea sunt cuvinte pe care le auzi foarte des în mass-media, online, în case (...). 'Vom ajunge la originea acestor cuvinte şi vom înţelege de ce ele continuă să fie folosite' pentru a le combate mai bine, a declarat Meghan Markle, care va discuta, de asemenea, 'cu experţi şi istorici', potrivit Spotify.

În primul episod, Meghan Markle şi Serena Williams, care sunt prietene şi originare din Los Angeles, vorbesc, printre altele, despre ambiţie şi despre sensul diferit pe care îl poate avea cuvântul atunci când este aplicat unei femei.

'Nici măcar nu-mi amintesc să fi simţit personal conotaţia negativă din spatele cuvântului ambiţios până când am început să mă întâlnesc cu soţul meu', a declarat Meghan Markle, făcând aluzie la Prinţul Harry, care îşi face o scurtă apariţie la începutul emisiunii. 'Şi se pare că ambiţia este teribilă - pentru o femeie, cel puţin, potrivit unora', continuă ea. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel