Prințul Charles, scandal CIUDAT cu Prințul Andrew pe o... toaletă: Țipă și face o adevărată scenă. BIZAR pentru vârsta lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Clarence House / Facebook Duke of York
Foto: Instagram Clarence House / Facebook Duke of York
Cel mai ciudat scandal dintre Prințul Charles și Prințul Andrew.

Certurile din Familia Regală britanică sunt ceva obișnuit de ani de zile, dinainte de cele declanșate de Harry și Meghan.

Cu mulți ani în urmă, Prințul Charles și fratele său mai mic, Prințul Andrew, care nu au o relație foarte apropiată, au fost protagoniștii unui conflict inedit. 

Relația dintre prințul Charles și prințul Andrew nu a fost niciodată una extraordinar de apropiată și, de-a lungul timpului au avut mai multe conflicte iscate din cauza unor lucruri mai mult sau mai puțin importante.

Una dintre cele mai amuzante certuri dintre ei a fost însă în anul 1999, în preajma Crăciunului, la reședința de la Sandringham. 

Atunci, Andrew, pe atunci în vârstă de 39 de ani, a refuzat să-și scoată articolele de toaletă dintr-o baie destinată prințului Charles, care avea atunci vârsta de 51 de ani.

"Ni s-a spus să nu mișcăm nimic și să nu atingem nimic în acea baie pentru că era o situație în curs de remediere. Când membrii Familiei Regale călătoresc la Sandringham, fiecăruia le sunt alocate camere și o baie. Dar Prințul Andrew a luat baia care i-a fost alocată prințului de Wales și nu s-a clintit. A refuzat să-și ia lucrurile din ea. S-a transformat într-o confruntare bizară. A fost nevoie de Regină pentru a dezamorsa situația", a declarat Janette McGowan, pe atunci femeie de serviciu la Palatul Buckingham, pentru New York Post.

Andew "țipă și face o adevărată scenă" dacă cineva i-ar muta ursuleții de pluș

 

"De fapt, a trebuit să vorbească cu Andrew și să-i spună că trebuie să folosească cealaltă baie și abia atunci Andrew a renunțat să se mai certe cu Charles. Pe atunci avea aproape 40 de ani. A fost un comportament foarte ciudat pentru cineva de acea vârstă", a continuat McGowan.

Prințul Andrew are o adevărată istorie de izbunciri cel puțin bizare. Un alt angajat al Casei Regale a raportat recent că ducele de York "țipă și face o adevărată scenă" dacă cineva i-ar muta ursuleții de pluș pe care îi ține în domritorul său de la Palatul Buckingham.  

Prințul Andrew, pedepsit de Regina Elisabeta, Prințul Charles și Prințul William

Regina Elisabeta a II-a a decis să îl lase fără atribuţii pe prinţul Andrew, al cărui proces de hărţuire, după legăturile cu Jeffrey Epstein, continuă. 

"Cu aprobarea Reginei, afilierile militare şi patronajele regale ale Ducelui de York (n.r. prinţul Andrew) revin în subordinea Reginei. Ducele de York nu va mai participa la acţiuni şi îndatoriri publice şi îşi va apăra cauza în instanţă ca persoană privată", transmite Palatul Buckingham printr-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel