Prințul Charles, emoționat de întâlnirea cu nepoata sa, Lilibet. O reuniune ”foarte, foarte specială”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook (The Royal Family)
Sursă foto: Facebook (The Royal Family)
Prințul Charles și-a întâlnit pentru prima dată nepoata, Lilibet, cu ocazia Jubileului regal. 

Ducii de Sussex nu au fost foarte vizibili când s-au întors în Marea Britanie luna trecută. Dar au lăsat de înțeles că au putut să petreacă ceva timp de calitate cu membrii familiei regale, departe de privirile curioșilor. O sursă regală a spus că este ”minunat să-i avem înapoi în Marea Britanie”.

Familia a zburat din California pentru sărbătorile Jubileului de platină al Reginei, care a marcat domnia ei istorică de 70 de ani. Prințul Charles și Camilla au fost ”absolut încântați” să-i vadă, potrivit sursei regale.

Și-a întâlnit nepoata pentru prima dată

Harry și Meghan s-au retras din îndatoririle regale oficiale în ianuarie 2020.

Ducele a dezvăluit ulterior despre legătura cu tatăl său, Charles, și cu fratele, William, care suferise după despărțirea oarecum bruscă, scrie CNN. El a spus în interviul cu Oprah Winfrey,anul trecut, că, la un moment dat, moștenitorul tronului britanic a încetat complet să-i mai primească apelurile telefonice.

Dar, după cum spune o veche vorbă, timpul vindecă toate rănile, se pare că relația ar putea fi pe cale cea bună. ”Nu o întâlnise pe Lilibet, nepoata lui, și așa că să o cunoască pentru prima dată a fost foarte emoționant, un lucru foarte minunat”, a spus sursa.

O reuniune ”foarte, foarte specială”

Sursa regală a mai spus că a fost o reuniune ”foarte, foarte specială” pentru Charles și nepotul său Archie.

Copiii nu și-au făcut apariția în timpul festivităților Reginei. Cu toate acestea, Harry și Meghan și-au făcut prima apariție din ultimii doi ani împreună la un eveniment regal, când au participat la o slujbă de mulțumire pentru monarh, pe 3 iunie, la Catedrala St. Paul. De asemenea, au fost văzuți urmărind parada anuală a Reginei cu o zi înainte.

Lilibet, al cărei nume este un omagiu adus Reginei, deoarece era porecla din copilărie a monarhului, și-a sărbătorit prima aniversare în timpul călătoriei de familie în Marea Britanie. Pentru a marca ocazia, părinții ei extrem de protectori au ales să lanseze prima fotografie solo a fiicei lor și au spus că sunt ”incredibil de emoționați de nenumăratele urări venite cu ocazia zilei de naștere”. Micuța a fost văzută anterior pe felicitarea de Crăciun a familiei în decembrie anul trecut.

În timp ce vizita a fost prima șansă pentru Charles de a-și întâlni nepoata, este posibil să fi fost și prima oportunitate pentru Regina de a-și întâlni strănepoata.

Regina şi-a dat acordul ca fiica prinţului Harry să fie numită după ea

Nicky Haslam, apropiat al familiei regale, este cel care a făcut dezvăluirea într-un podcast în care a insistat că ducii de Sussex ar fi trebuit să îşi numească fetiţa Doria. 

"Eu ştiu că Harry a sunat-o pe regină şi i-a spus că vor să boteze copilul cu numele ei. Ea a replicat că e încântată de asta, gândindu-se că va fi botezată Elizabeth. Deci cei doi au avut permisiunea, dar nu au spus numele exact. 

Eu mă întreb, totuşi, de ce nu au numit-o Doria. Este cel mai drăguţ nume!", a spus Haslam, citat de Daily Mail. Prinţul Harry şi Meghan Markle au lansat deja acţiuni legale împotriva BBC, unde au fost făcute declaraţiile, afirmând că acestea sunt false şi defăimătoare. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel