Prințul Andrew, un nou scandal. Tronul Reginei Elisabeta, ocupat de un top model
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Prințul Andrew este din nou în atenția presei. A așezat un top model pe tronul Reginei Elisabeta. 

După ce a fost nevoit să renunțe la îndatoririle regale după ce a fost acuzat de abuzuri împotriva mai multor femei, Prințul Andrew, cunoscut în Regatul Marii Britanii sub porecla „Randy Andy", a ajuns din nou pe primele pagini ale ziarelor internaționale. 

A așezat-o pe tronul Reginei

Ei bine, de această dată, se pare că în anii 2000, Prințul o curta pe Caprice Bourret, un top model care a apărut recent în reality show-ul "Dancing on Ice". Deși între cei doi nu s-au întâmplat prea multe lucruri, și asta pentru că modelul nu îl plăcea pe Andrew, aceasta a fost invitată la cină la Palatul Buckingham, susțin prietenii femeii. 

„A invitat-o la Palatul Buckingham de două ori și o dată s-a așezat pe tronul Reginei", a declarat o sursă a modelului pentru The Sun.

Prințul Harry, gelos pe relația celor doi

Deși pare greu de crezut, apropierea dintre Andrew și Caprice Bourret l-a făcut gelos pe Prințul Harry, care avea un poster cu aceasta în camera sa.

„Caprice nu i-a mai răspuns la telefon. Prințul Andrew a fost întotdeauna un gentleman, dar pur și simplu, nu îl plăcea și s-a enervat foarte tare când un ziar a făcut o legătură între cei doi – nu era genul ei și îl găsea destul de insipid", a adăugat aceeași sursă.

Regina i-ar fi putut descoperi 

O sursă regală a declarat că ar fi de necrezut ca acesta să le arate prietenilor lui Palatul Buckingham: „E destul de ciudat să faci asta, pentru că Regina ar putea da peste ei în orice moment", citează elle.ro. 

Până în acest moment, niciun membru al Familiei Regale nu a comentat aceste acuzații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel