Prințul Andrew și-a șters conturile de pe rețelele de socializare
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook - The Duke of York
Sursă foto: Facebook - The Duke of York
Prințul Andrew, aflat în mijlocul unui scandal, și-a șters conturile de socializare online. 

Prințul Andrew și-a șters conturile de Twitter și YouTube după ce a fost deposedat de titlul regal și funcțiile militare, relatează RT. Miercuri, reprezentanții prințului au șters și au gestionat majoritatea postărilor de pe rețelele sociale.

Persoanele care căutau ieri pagina oficială de Twitter a Ducelui de York, @thedukeofyork, au primit mesajul „acest cont nu există - încercați să căutați altul”. Cei care căutau contul YouTube al lui Andrew, @thedukeofyork, au fost întâmpinați cu mesajul: „Această pagină nu este disponibilă. Îmi pare rău pentru asta. Încearcă să cauți altceva.”

Conturile de Facebook și Instagram ale prințului au rămas, deși pagina sa de Instagram este acum privată.

Conturile prințului Andrew, neutilizate de mai mult timp

O sursă a declarat pentru Mail Online că niciunul dintre conturile sale de socializare nu era funcțional, dar că unele dintre ele au rămas online în timp ce companiile care dețin rețelele procesau cererea de închidere.

Epurarea rețelelor sociale vine după ce Palatul Buckingham a anunțat că „afiliațiile militare și patronajul regal” ale Prințului Andrew au fost returnate reginei Elisabeta săptămâna trecută. El se va confrunta acum cu un proces în SUA, legat de omul de afaceri condamnat la închisoare Jeffrey Epstein, în calitate de cetățean privat.

"Cu aprobarea Reginei, afilierile militare şi patronajele regale ale Ducelui de York (n.r. prinţul Andrew) revin în subordinea Reginei. Ducele de York nu va mai participa la acţiuni şi îndatoriri publice şi îşi va apăra cauza în instanţă ca persoană privată", transmite Palatul Buckingham printr-un comunicat de presă. 

Prințul Andrew, fiul Reginei Elisabeta, SPIONAT de Jeffrey Epstein

Potrivit Mariei Farmer, prima femeie care l-a acuzat de viol pe Epstein, ferma Zorro era şi un fel de cuib de spionaj. Dispozitive de înregistrări video şi audio erau amplasate peste tot în fermă, ascunse de ochii vizitatorilor, iar informaţiile erau colectate în trei săli de calculatoare, spune Farmer, precizând că ştie aceste lucruri chiar de la Esptein, pentru care a lucrat o perioadă în anii ’90.

Unul dintre cei spionaţi de Esptein este chiar prinţul Andrew, care s-a aflat de cel puţin două ori acolo, mereu însoţit de o femeie. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel