Prințul Andrew o ia pe urmele lui Harry. Refuză să le vorbească lui Charles și William
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook (HRH Duke of York)
Sursă foto: Facebook (HRH Duke of York)
Prințul Andrew refuză să vorbească cu fratele său, Prințul Charles, și nepotul său, Prințul William. 

Prințul Andrew refuză să socializeze cu Charles și William pentru că s-au opus revenirii sale în spațiul public. Iar furia lui pune la risc întâlnirea de vară a familiei regale la Balmoral. Există temeri conform cărora Andrew nu va participa sau va provoca discuții neprietenoase cu fratele și nepotul său.

Sursele spun că plănuia să meargă la Royal Ascot, dar s-a retras pentru că era supărat pe ordinul Familiei Regale, de a nu fi văzut de public la evenimentele publice. The Sun a relatat în urmă cu o săptămână cum Charles și William l-au oprit pe Andrew, în vârstă de 62 de ani, să participe la anumite ceremonii, inclusiv ceremonia Cavalerilor Jartierei de la Castelul Windsor. Acesta a apărut la investitură și la prânzul privat.

I s-a interzis să apară în public, mai ales la Royal Ascot

A fost retras din planurile lui Ascot după ce Regina a fost de acord că ar putea face față unei reacții adverse.

O sursă a spus: „Andrew este disperat să-și refacă viața și își dorește titlurile înapoi. Dar âse înfurie pe Charles și William pentru că îi împiedică planurile. Nu vrea să vorbească cu ei. Au fost trasate niște limite și acest lucru a adus un sentiment sumbru peste Balmoral în timpul verii.”

Charles și William au vorbit cu Regina de Crăciun despre legăturile strânse ale lui Andrew cu traficanții sexuali de copii condamnați Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell. Majestatea Sa a fost de acord să-i revoce titlurile regale și dreptul de a-și folosi statutul de Alteță Regală.

Andrew crede că poate găsi o cale de întoarcere, dar sursele Palatului spun că se ”înșeală”.

El ocupă în mod regulat ultimul loc în sondajele de popularitate. Harry şi Meghan se numără printre cei mai nepopulari membri ai familiei regale - Meghan ocupă locul al 14-lea cu 23% de opinii favorabile, iar Harry locul al 11-lea, cu 36% opinii favorabile. Doar prinţul Andrew se află mai jos în clasament, cu doar 12% opinii favorabile, potrivit unui sondaj realizat de YouGov. 

Fiicele Prințului Andrew nu au primit invitație la Jubileu

Regina a pus piciorul în prag după luni de zile de scandaluri alimentate de Prințul Andrew și familia Prințului Harry. Există excepții, cu soțul prințesei Anne, viceamiralul Sir Tim Laurence, care nu este un membru al familiei regale în activitate, și diverși nepoți și strănepoți, inclusiv copiii lui William și Kate, George, Charlotte și Louis. Dar nu există nicio invitație pentru fiicele prințului Andrew, prințesele Beatrice și Eugenie.

Purtătorul de cuvânt al Palatului a adăugat: "În plus, copiii familiilor Cambridge și Wessex sunt, de asemenea, așteptați să apară, la fel ca și Sir Tim Laurence, regina fiind fericită să îl vadă, fiind un participant frecvent și un sprijin pentru Prințesa Regală în angajamentele oficiale". Citește mai multe AICI. 

Palatul Buckingham a anunţat cu o zi înainte de începerea sărbătorii că prinţul Andrew a contractat COVID-19 şi va absenta de la ceremonia religioasă de la St. Paul, organizată în cadrul celor patru zile de festivităţi ce marchează Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a - 70 de ani de domnie, un record pentru monarhia britanică. Revenirea prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan, veniţi din Statele Unite alături de cei doi copii ai lor cu ocazia acestor festivităţi, a generat deja articole ostile în presa britanică. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel