Data publicării:

Prințul Andrew a avut parte de "masaje zilnice" când a vizitat proprietatea lui Jeffrey Epstein, potrivit noilor documente

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: FreePik
Foto: FreePik
Prințul Andrew a avut parte de masaje zilnice atunci când a petrecut "săptămâni întregi" în casa din Florida a lui Jeffrey Epstein, potrivit declarației fostului menajer al miliardarului în documente judiciare care au fost dezvăluite.

Documentele publicate recent includ transcrierea unui interviu video cu Juan Alessi, care a lucrat la reședința din Palm Beach a finanțatorului Jeffrey Epstein.

Desecretizarea primului lot de documente a dus la blocarea site-ului instanței la începutul acestei săptămâni, însă o mare parte din conținut repetă informații care erau deja de domeniul public.

Într-un interviu înregistrat video sub jurământ în 2009, Alessi a fost întrebat despre relația lui Epstein cu ducele de York și cu fosta sa soție, Sarah Ferguson.

Alessi a declarat că el crede că ducesa de York a vizitat proprietatea din Florida "doar o singură dată și pentru o perioadă scurtă de timp", dar a specificat că Prințul Andrew "a petrecut săptămâni întregi cu noi".

Când a fost întrebat dacă "ar fi făcut frecvent masaje", domnul Alessi a răspuns: "Aș spune că, zilnic, masaje".

Andrew s-a retras din viața publică pe fondul furiei legate de prietenia sa cu Epstein în noiembrie 2019.

Apoi a fost alungat din monarhie și deposedat de titlul regal când Virginia Giuffre l-a acuzat că a agresat-o sexual când avea 17 ani. El neagă cu vehemență orice abatere.

Al treilea și al patrulea lot de documente cu detalii despre abuzurile sexuale ale lui Epstein asupra adolescentelor include un total de 73 de probe.

Cea de-a treia tranșă este formată din 411 pagini, iar cea de-a patra însumează 649 de pagini.

Din ce în ce mai multe nume mari în documentele cazului Epstein

Documentele făceau parte dintr-un proces intentat de Giuffre împotriva fostei iubite a lui Epstein și asociata de lungă durată a acestuia, Ghislaine Maxwell. Procesul a fost soluționat în 2017.

Inclusă în afirmațiile recent publicate a fost o transcriere a unui interviu înregistrat video în 2016 cu Maxwell. Avocatul lui Giuffre, Sigrid McCawley, îi pune lui Maxwell mai multe întrebări, iar aceasta susține că nu știe cum Epstein s-a cunoscut cu Ducele de York, insistând că nu ea le-a făcut cunoștință.

În această depoziție, Maxwell a descris presupusele întâlniri ale doamnei Giuffre cu Andrew ca fiind un "țesut de minciuni".

McCawley a întrebat-o pe Maxwell: "L-ați prezentat lui Jeffrey?" Ea a răspuns: "Asta ar fi o altă minciună a Virginiei (...). Nu i l-am prezentat niciodată pe prințul Andrew lui Jeffrey Epstein, în niciun moment, niciodată".

Maxwell a recunoscut că în apartamentul din New York al lui Epstein se afla o păpușă a Ducelui de York.

Andrew a fost acuzat de Johanna Sjoberg că i-a pipăit sânii în timp ce poza cu ceea ce se pare că ar fi fost o păpușă Spitting Image a sa în casa lui Epstein din Manhattan în 2001.

În mărturiile apărute în această săptămână, Sjoberg a spus: "Au decis să facă o poză cu ea, în care Virginia și Andrew stăteau pe o canapea. Au pus păpușa în poala Virginiei, iar eu am stat în poala lui Andrew, au pus mâna păpușii pe sânul Virginiei, iar Andrew și-a pus mâna pe sânul meu și au făcut o fotografie."

Documentele conțin numele unor celebrități și politicieni care au socializat sau au lucrat cu Epstein în anii de dinainte ca acuzațiile împotriva sa să devină publice.

Al treilea set de documente include fotocopii ale carnețelului de notițe al asistentului lui Epstein, care dezvăluie că Harvey Weinstein - care a fost expus ca un prădător sexual în octombrie 2017 - l-a sunat odată pe finanțatorul pedofil.

De asemenea, el a primit un telefon de la soția fostului director executiv al Victoria's Secret, Les Wexner, "pentru a vorbi despre ceva privat", dezvăluie documentele, conform Sky News.

CITEȘTE ȘI:

Documentele Epstein: Păpușa prințului Andrew, "preferințele" lui Clinton și acuzațiile de orgie cu minori

Documente judiciare din cazul Epstein: Bill Clinton a "amenințat" o revistă să nu publice articole despre "bunul său prieten"

Poliția din Marea Britanie nu a demarat nicio investigație nouă în legătură cu acuzațiile aduse Prințului Andrew - Reuters

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel