Printre cele mai geloase zodii, se numără Scorpionii, Fecioarele și Balanțele. Peștii, Vărsătorii și Capricornii se concentrează pe propria lor viață și evoluție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Te numeri printre semnele zodiacale super-geloase? Vezi roșu în fața ochilor când cineva vorbește cu partenerul tău? Ești genul care se compară cu ceilalți mereu? Te bucuri sincer când prietenilor tăi le ies lucrurile sau te cam înverzești de invidie?

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii vor de cele mai multe ori tot ce este mai bun pentru semenii lor, încearcă să îi aprecieze pe toți pentru tot ceea ce sunt și lasă mereu loc de compasiune. În cazul cuplului, gelozia nu este cel mai bun cuvânt, ci mai degrabă vor fi răniți dacă partenerul lor va acorda mai multă atenție altcuiva, dar au capacitatea de a ierta și de a rezolva genul acesta de neînțelegeri.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Scorpionii sunt printre cele mai geloase semne zodiacale. Nu le place să vadă pe altcineva câștigând și nu au deloc încredere în nimeni, de fapt, se așteaptă să fie trădați la orice pas. Scorpionii au o latură mistică și magnetică și le place să fie admirați chiar dacă nu or să recunoască. În cadrul cuplului, deși or să facă pe indiferenții, nu o să le cadă deloc bine dacă partenerul lor va discuta cu altcineva, vor nutri sentimente de răzbunare și vor arde de mânie pe dinăuntru.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu siguranță că Balanțelor le place atenția celorlalți, le place să fie admirate pentru alegerile lor bune, pentru stilul lor de viață, pentru tot ceea ce fac ei în dorința de a expune o viață perfectă. În cazul în care se află într-un grup își vor dori ca toată lumea să îi admire și vor fi geloși pe cei care reușesc asta în detrimentul lor. În cadrul cuplului, senzația e cam aceeași, își doresc ca partenerul lor să aibă ochi doar pentru ei. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel