Prinţesa Maria Laura a Belgiei şi-a anunţat logodna - foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Prinţesa Maria Laura a Belgiei şi-a anunţat logodna - Foto: Pixabay
Prinţesa Maria Laura a Belgiei şi-a anunţat logodna - Foto: Pixabay
Prinţesa Maria Laura a Belgiei s-a logodit.

Anunţul a fost făcut luni de familia regală belgiană, transmite publicația britanică Daily Mail. Prinţesa şi logodnicul său, William Isvy, doresc să se căsătorească la Bruxelles, în a doua jumătate a anului 2022.

Fiica prinţului Lorenz şi a prinţesei Astrid, sora regelui Philippe al Belgiei

Maria Laura este fiica prinţului Lorenz şi a prinţesei Astrid, sora regelui Philippe al Belgiei. Recent, prinţesa Maria Laura a lucrat în calitate de analist în problema schimbărilor climatice pentru o fundaţie. Isvy este un administrator de avere cu origini franco-britanice. Cei doi s-au cunoscut la Londra, în anul 2015. 

William Isvy s-a născut la Paris dintr-o mamă britanică și un tată franco-marocan, dar și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei la Londra.

Unde a studiat William


William a studiat la Liceul francez Charles de Gaulle, înainte de a merge la Universitatea McGill din Montreal pentru a obține o licență financiară. După absolvire, a lucrat în achiziții pentru o bancă de investiții americană și acum lucrează în managementul activelor.

Maria Laura, crescută în Elveția, departe de lumina reflectoarelor regale

Maria Laura a fost crescută în Bazel, Elveția, departe de lumina reflectoarelor regale, până la vârsta de cinci ani, când tatăl ei lucra pentru o bancă internațională.

În anul 1993, familia ei s-a mutat la Villa Schonenberg, parte a Domeniului Regal Laeken. Pe când era acolo, a mers la St. John Berchmans College din Bruxelles și la John’s International School din Waterloo, Belgia.

A studiat sinologia și relațiile internaționale la Paris. A făcut și un stagiu la ONU



Apoi a studiat sinologia și relațiile internaționale la Paris și a obținut un master în relații internaționale și diplomație. După absolvire, a continuat să facă un stagiu la ONU din New York și a lucrat pentru Louis Vuitton din Shanghai.


Ea a fost văzută la unele evenimente oficiale, inclusiv la masa anuală pentru comemorarea membrilor decedați ai familiei regale belgiene și s-a alăturat mamei sale în călătoriile oficiale în China.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel