Prințesa Diana și Camilla, întâlnire TENSIONATĂ. Detalii NEȘTIUTE: Cum a pus-o la PUNCT Lady Di pe amanta Prințului Charles
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Detalii incredibile de la întâlnirea dintre Prințesa Diana și Camilla, cea mai tensionată din istoria monarhiei britanice. 

Povestea Prințesei Diana a stârnit o mulțime de reacții și a ținut cu sufletul la gură o lume întreagă. Viața ei alături de Prințul Charles a fost presărată cu de toate, iar serialul The Crown a condus la tot mai multe teorii, reacții și dezvăluiri ale Familiei Regale. 

Într-unul dintre episoade, este expus momentul în care Prințesa Diana, aproape căsătorită deja cu Prințul Charles, se întâlnește la restaurant cu amanta Prințului, Camilla. 

Aceasta nu a fost singura întâlnire dintre ele. Cele două femei s-au întâlnit la aniversarea de 40 de ani a surorii Camillei, unul dintre cele mai tensionate momente din istoria monarhiei britanice, iar declarația Prințesei Diana de la acea vreme, din anul 1995: "Am fost întotdeauna trei în această căsătorie, deci a fost cam aglomerată", a spus totul. 

Detalii despre întâlnirea celor două "rivale"

Întânirea a pus-o pe Prințesa Diana în ipostaza de a o confrunta pe Camilla și a spus la acea vreme că a fost unul dintre cele mai curajoase momente din viața ei, că s-a simțit eliberată și mândră, scăpând într-un final de neputință după șapte ani de frustrări și gelozii.

Atunci, la petrecere, nimeni nu o aștepta venind, mai ales la brațul soțului ei, Charles, iar la un moment dat, Diana a luat-o de-o parte pe Camilla și i-a cerut să schimbe câteva cuvinte între patru ochi.

"I-am spus: Camilla, ştiu exact ceea ce se întâmplă între voi. Mi-a răspuns: Nu ştiu la ce te referi. I-am zis că ştiu ce este între ea şi Charles. Atunci, ea mi-a zis ceva interesant: Ai tot ceea ce-ţi doreşti. Toţi bărbaţii din lumea asta sunt îndrăgostiţi de tine. Ai doi copii frumoşi. Ce vrei mai mult? I-am răspuns: Îmi vreau soţul", povestea Lady Diana.

Replica rivalei a întârziat să apară, dar gesturile i-au luat locul, pentru că a lăsat capul în pământ și a tăcut, relatează playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel